Bensu
Kayıtlı Üye
Bir süredir saçlarımın elektriklenmesi günlük rutinimi zorlaştırmaya başladı. Özellikle tararken ya da kazak çıkarırken saçlarımın havaya kalkması oldukça sinir bozucu bir hâl aldı. İnce telli olduğu için her zaman biraz hareketli olurdu ama bu kadar kontrolsüzleşmesini beklemiyordum. Kullandığım kremi değiştirmeme rağmen sonuç alamayınca sebebin ne olduğunu düşünmeye başladım.
Kış mevsimi, nem eksikliği, yanlış tarak seçimi… Birçok ihtimal var ama hangisinin bu durumu tetiklediğini bulmak zor. Saçlarımın daha sakin ve kontrol edilebilir olmasını istiyorum. Bu nedenle benzer sorun yaşayanların deneyimlerini duymak bana gerçekten iyi gelecek.
İnce telli saçlarda elektriklenmeyi azaltmak için sizde en etkili yöntem ne oldu?
Kış mevsimi, nem eksikliği, yanlış tarak seçimi… Birçok ihtimal var ama hangisinin bu durumu tetiklediğini bulmak zor. Saçlarımın daha sakin ve kontrol edilebilir olmasını istiyorum. Bu nedenle benzer sorun yaşayanların deneyimlerini duymak bana gerçekten iyi gelecek.
İnce telli saçlarda elektriklenmeyi azaltmak için sizde en etkili yöntem ne oldu?