PRP Saç Tedavisi İnce Telli ve Seyrek Saçlarda İşe Yarıyor Mu?

Burçin Demirci

Kayıtlı Üye
Saçlarım hep ince telliydi ama son yıllarda hem incelme hem de seyrelme iyice arttı. Eskiden saçım az olsa bile dolgun duruyordu, şimdi ne yapsam sönük görünüyor. Özellikle tepede açılma hissi beni çok rahatsız ediyor. Bu yüzden PRP tedavisi benim gibi ince telli saçlara sahip olanlar için gerçekten işe yarıyor mu merak ediyorum.

Forumlarda okudukça kafam daha da karışıyor. Bazı kadınlar PRP sayesinde saçlarının kalınlaştığını ve daha dolgun durduğunu söylüyor, bazıları ise ince telli saçlarda çok fark olmadığını yazmış. Açıkçası benim beklentim yeni saç çıkmasından çok, mevcut saçların biraz toparlanması ve daha sağlıklı görünmesi.

Saç yapım gereği zaten çok hassas ve çabuk kırılıyor. Yanlış bir işlemle daha da kötü hale gelmesinden korkuyorum. Bu yüzden gerçekten benim gibi saç yapısına sahip olanların deneyimleri benim için çok önemli.

PRP ince telli ve seyrek saçlarda gerçekten işe yarıyor mu, memnun kalan var mı?

Benim de saçlarım ince telli ve PRP’den sonra en büyük fark saç tellerinin biraz daha kalınlaşması oldu. Yeni saç çıkışı çok fazla olmadı ama saçlar daha dolu durmaya başladı. Özellikle fön sonrası fark daha net görülüyor.

Oyla 0
Açıkçası bende çok mucizevi bir sonuç olmadı. PRP saç derimi rahatlattı ama ince telli saçlarımda ciddi bir kalınlaşma göremedim. Doktorum da ince telli saçlarda beklentinin sınırlı olması gerektiğini söylemişti.

Oyla 0
Ben memnun kalanlardanım. Saçlarım seyrek ama PRP sonrası daha güçlü uzamaya başladı. Eskiden hemen kırılan saçlarım artık daha dayanıklı. İnce telli saçlarda tamamen değiştirmiyor ama toparlıyor.

Oyla 0
PRP’yi mezoterapiyle birlikte yaptırdım ve bence tek başına PRP’den daha etkili oldu. İnce telli saçlarım daha hacimli durmaya başladı. Tek başına mucize beklememek ama destek olarak düşünmek lazım.

Oyla 0
Ben ilk başta çok umutlanmıştım ama sonuçlar ortalamaydı. Saçlar biraz daha canlı duruyor ama seyrek olan yerlerde ciddi bir doluluk olmadı. Yine de tamamen faydasız diyemem, beklenti önemli.

Oyla 0
Geri
Üst Alt