İnce Telli Saçlı Erkekler İçin Hacimli Gösteren Saç Modelleri Hangileri?

Orkun Aydın

Kayıtlı Üye
İnce telli saçlı biri olarak en büyük sorunum saçımın çabuk sönmesi. Kuaförden çıktığımda fena durmuyor ama birkaç saat sonra saç kafama yapışıyor ve olduğundan daha seyrek görünüyor. Saçım dökülmüyor aslında ama hacimsiz olduğu için sürekli zayıf duruyormuş hissi veriyor.

Uzun süre saçımı uzatmanın hacim kazandıracağını düşündüm ama tam tersi oldu. Uzadıkça saç ağırlaşıyor ve daha da sönüyor. Çok kısa kestirdiğimde ise bu sefer ince telli olduğu iyice belli oluyor. Yani her iki uç da pek işe yaramıyor. Ortasını bulmak gerçekten zor.

Bir de yanlış saç modelleri ince telli saçı olduğundan daha cansız gösterebiliyor. Sert ayrımlar, çok parlak ürünler ya da aşırı düz kesimler saçı tamamen yatırıyor. O yüzden hacim veren kesimlerin ne olduğunu bilmek benim için önemli. Her sabah uğraşmadan, doğal bir dolgunluk istiyorum.

İnce telli saçla barışık ama daha dolu görünen bir stil yakalamak istiyorum. Bu saç tipini yaşayanların hangi modellerle daha memnun kaldığını merak ediyorum.

İnce telli saçlı erkekler için saçı daha hacimli gösteren saç modelleri hangileri, nelere dikkat edilmeli?

Benim saçım da ince telli ve üstü çok uzattığımda tamamen sönüyordu. Orta kısa, hafif katlı kesimlere geçince saç daha dolu durmaya başladı. Kat gerçekten fark yaratıyor.

Oyla 0
Tek boy kesimler ince telli saçta kötü duruyor. Saç kafaya yapışıyor. Kuaförüme özellikle doku verilmesini söylüyorum, o zaman saç daha hacimli duruyor.

Oyla 0
Yanlar çok kısa, üst uzun modeller bende hiç olmadı. Üst sönük kaldığı için dengesiz durdu. Yanları biraz dolu bırakınca üst daha hacimli göründü.

Oyla 0
Ürün seçimi de çok önemli. Parlak jöle ince telli saçı mahvediyor. Mat wax veya hacim veren pudralar çok daha iyi sonuç veriyor.

Oyla 0
İnce telli saçta amaç hafiflik ve doku. Orta kısa, katlı ve doğal kesimler saçı daha hacimli gösteriyor. Ağır ve parlak ürünlerden uzak durmak şart.

Oyla 0
Geri
Üst Alt