iPhone’da Saç Rengi Değiştirme Uygulaması Kullananlar Tavsiye Verebilir Mi?

Dilara

Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar 🌸,

Saç rengimi değiştirmeyi düşünüyorum ama radikal bir karar vermek zor. Kuaföre gidip boyattıktan sonra “keşke bu tonu seçmeseydim” demek istemiyorum. O yüzden iPhone’da saç rengini değiştirme uygulamaları araştırmaya başladım.

App Store’da çok fazla seçenek var: YouCam Makeup, HairApp, Facetune Hair Color gibi. Bazıları doğal tonlar sunuyor, bazılarıysa çok farklı, hatta sıra dışı renkler denemeye izin veriyor. Benim için önemli olan renklerin gerçekçi görünmesi. Çünkü bazı uygulamalarda renkler fotoşop gibi yapay çıkıyor.

Aranızda bu uygulamalardan birini kullanan var mı? Özellikle iPhone’da saç rengini gerçekçi gösteren uygulamaları merak ediyorum. Tavsiyeleriniz benim için çok değerli olur.

Ben YouCam Makeup üzerinden saç rengimi defalarca denedim. Sarı, küllü kahve, kızıl hepsini test ettim. En büyük artısı, ışığa göre tonun değişimini gösterebilmesi. Kuaföre gittiğimde kuaförüm bile “bu ton sana yakışır” dedi. Yani bence kesinlikle işe yarıyor.

Benim tercihim Facetune Hair Color oldu. Normalde selfie düzenlemek için indirip saç rengini denemek aklıma gelmişti. Açık kahveden kırmızıya kadar birçok ton denedim. En güzeli, renk geçişlerini çok doğal göstermesi. Instagram’da paylaştığımda kimse uygulamayla yaptığımı anlamadı.

Koyu saçtan açık renge geçmeyi çok istiyordum ama cesaret edemiyordum. HairApp sayesinde önce fotoğrafta test ettim. Açık kahverengi bana çok yakıştı. Cesaretimi toplayıp boyattım ve hiç pişman olmadım. Gerçekten doğru karar vermemde uygulamanın payı çok büyük oldu.

Ben daha eğlencelik olarak kullanmaya başlamıştım. Pembe, mor, mavi gibi çılgın renkleri YouCam üzerinden denedim. Normalde yaptırmam ama eğlenceli oldu. Bu tarz uygulamalar sayesinde risk almadan istediğin rengi görebiliyorsun.

Benim için en faydalı yönü, rengin yüzdeki ifadeyi nasıl değiştirdiğini gösterebilmesi oldu. Sarı saçta yüzüm çok solgun görünüyordu ama kızılda daha enerjik duruyordum. Fotoğrafla denemeden asla karar vermezdim. Uygulamalar bu konuda ciddi bir yol gösterici oluyor.

Geri
Üst Alt