iPhone’da Gerçekçi Saç Stili Simülasyonu Yapan Uygulama Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Nevin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Nevin

Kayıtlı Üye
Merhaba kızlar 🌸,

Son zamanlarda saç kesimimi değiştirmek istiyorum ama risk almak istemiyorum. İnternette bazı uygulamalar var ama çoğu saç stilini fotoğrafın üzerine yapıştırıyor gibi duruyor. Bu yüzden çok yapay ve komik görünüyor. Benim aradığım şey, gerçekçi bir saç simülasyonu. Yani saç telleri, ışık yansıması ve yüz şekline uyumuyla gerçekten kuaförden çıkmış gibi göstermesi.

App Store’da birkaç uygulama gördüm: HairApp, YouCam Makeup ve Style My Hair. Ama hangisi gerçekçi sonuç veriyor, hangisi sadece eğlencelik belli değil. Sizce iPhone’da saç stili simülasyonunu en iyi yapan uygulama hangisi?

Ben en gerçekçi sonucu YouCam Makeup’ta aldım. Özellikle canlı kamera özelliğinde saçın hareketiyle birlikte modeli görmek çok etkileyici. Fotoğrafla bile sonuçlar yapay durmuyor. Ben kahkülü böyle denedim ve gerçekten yakışacağını gördüm.

Benim favorim HairApp oldu. Yüz hatlarını çok iyi algılıyor ve saç stilini ona göre yerleştiriyor. Diğer uygulamalarda saç kafama yapıştırılmış gibi duruyordu, bunda öyle olmadı. Özellikle kısa modellerde çok gerçekçi görünüyor.

Ben Style My Hair (L’Oréal) uygulamasını denedim. Saç rengini ve stilini birlikte görebiliyorsun. Renk geçişleri çok doğal görünüyor, o yüzden gerçekçi hissettiriyor. Düğün öncesi saçımda nasıl duracağını görmek için çok işime yaramıştı.

Ben farklı uygulamalar indirdim ama gerçekçi sonuç için premium almak gerektiğini fark ettim. YouCam’ın premium versiyonu gerçekten kuaför provası gibi. Fotoğrafıma bakınca arkadaşlarım “saçını mı değiştirdin?” diye sordu. O kadar doğal görünüyor.

Ben eğlencelik olsun diye indirmiştim ama sonra karar vermemde çok yardımcı oldu. HairApp’te uzun katlı saç denedim, çok hoşuma gitti. Sonra kuaföre gidip aynısını yaptırdım. Gerçekle neredeyse birebir aynı çıktı. Simülasyonun gerçekçiliği beni çok şaşırttı.

Geri
Üst Alt