Son dönemde saçlarımı şekillendirirken sık sık fön kullanmaya başladım. Ancak fark ettim ki saç tellerim biraz kuru ve cansız görünmeye başladı. Bu yüzden internette ısıya dayanıklı saç spreyleri araştırmaya başladım. Her markanın “%100 koruma sağlar” dediğini görünce insan ister istemez şüphe ediyor. Gerçekten işe yarıyorlar mı, yoksa pazarlama hilesi mi emin olamıyorum.
Bir süre ısı koruyucu sprey kullanmadan fön çektim, uçlarda kırılma arttı. Sonrasında bir ürün denedim ama fark hissedemedim. Bazı arkadaşlar “sadece kokusu güzel, etkisi yok” diyor, bazıları “kurtarıcı” olarak övüyor.
Saç ekimi yaptırdığımdan beri saç köklerimi korumak benim için çok daha önemli hale geldi. Sprey kullanmazsam ısının etkisini direkt hissediyorum ama kullandığım ürünler de bazen saçı yapış yapış bırakıyor.
Isıya dayanıklı spreyler gerçekten koruma sağlıyor mu, yoksa sadece geçici bir etki mi yaratıyor?
Bir süre ısı koruyucu sprey kullanmadan fön çektim, uçlarda kırılma arttı. Sonrasında bir ürün denedim ama fark hissedemedim. Bazı arkadaşlar “sadece kokusu güzel, etkisi yok” diyor, bazıları “kurtarıcı” olarak övüyor.
Saç ekimi yaptırdığımdan beri saç köklerimi korumak benim için çok daha önemli hale geldi. Sprey kullanmazsam ısının etkisini direkt hissediyorum ama kullandığım ürünler de bazen saçı yapış yapış bırakıyor.