İstanbul Saç Ekimi Fiyatları Merkeze Göre Çok Değişiyor Mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Naim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Naim

Kayıtlı Üye
Saç ekimi araştırmasına girdikten sonra beni en çok şaşırtan konulardan biri fiyatlar oldu. İstanbul’da bazı merkezler çok uygun rakamlar verirken, bazıları neredeyse iki-üç katı fiyat söylüyor. Aynı şehir, hatta bazen aynı teknikler konuşuluyor ama rakamlar arasında ciddi fark var. Bu noktada insan ister istemez “bu fark gerçekten kalite farkı mı, yoksa tamamen marka ve pazarlama mı?” diye sorguluyor.

Ben ucuz olsun diye kalitesiz bir iş yaptırmak istemiyorum ama gereksiz yere fazla para da vermek istemiyorum. Greft sayısı, kullanılan teknik, doktorun tecrübesi, sonrası takip gibi konular fiyatı ne kadar etkiliyor net anlamaya çalışıyorum. Bir de bazı merkezler paket fiyat verirken bazıları her şeyi ayrı ayrı ücretlendiriyor, bu da kafayı karıştırıyor.

İstanbul’da saç ekimi yaptırmış olanların fiyat konusu hakkında dürüst deneyimlerini duymak benim için çok önemli.

İstanbul’da saç ekimi fiyatları gerçekten merkeze göre çok değişiyor mu, sizce bu farklar neye göre oluşuyor?

Evet, fiyatlar gerçekten çok değişiyor. Ben araştırırken aynı greft sayısı için 30 bin de duydum, 90 bin de. Farkın büyük kısmı doktorun tecrübesi ve kliniğin çalışma sistemiyle alakalı. Daha az hasta alan, doktorun birebir ilgilendiği yerler genelde daha pahalı.

Oyla 0
Bence fiyat farkının bir kısmı marka. Çok bilinen klinikler isimlerinden dolayı daha yüksek fiyat istiyor. Ama bu her zaman kötü sonuç anlamına gelmiyor. İnsanlar güvene para ödüyor aslında.

Oyla 0
Ucuz merkezler genelde paket halinde çalışıyor ama sonrasında ekstra ücretler çıkabiliyor. Ben bu yüzden başta biraz daha pahalı ama her şey dahil olan bir yer seçtim. Sonradan sürpriz yaşamadım.

Oyla 0
Fiyat tek başına kriter olmamalı. Ben orta segment bir klinik seçtim, ne en ucuz ne en pahalı. Sonuçtan memnunum. Aşırı ucuz olan yerler beni hep düşündürdü açıkçası.

Oyla 0
İstanbul’da seçenek çok olduğu için fiyat aralığı da geniş. Ama şunu gördüm: Çok ucuz olan yerlerde genelde ekip sık değişiyor, çok pahalı olanlarda ise birebir ilgi yüksek. Hangisinin sana uygun olduğuna karar vermek önemli.

Oyla 0
Geri
Üst Alt