Tahsin Soylu
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,
Saç dökülmesi sorunum ne yazık ki giderek arttı ve artık bu konuda ciddi bir adım atmak istiyorum. Bu nedenle bir süredir Türkiye’deki saç ekim merkezleri hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. Özellikle de İstanbul’daki seçenekleri araştırıyorum çünkü bu alanda en çok tercih edilen şehir burası gibi görünüyor.
Fakat sorun şu: Her merkez farklı bir yöntem, teknoloji ve fiyat politikası sunuyor.
Bu yüzden hangi merkezin gerçekten kaliteli ve kalıcı sonuçlar verdiğini anlamak oldukça zor.
Sizce İstanbul’daki en iyi saç ekimi merkezleri hangileri?
Gerçekten doğal, estetik ve uzun vadede memnun eden sonuçlar sunan klinikler var mı?
Yorum ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim
Saç dökülmesi sorunum ne yazık ki giderek arttı ve artık bu konuda ciddi bir adım atmak istiyorum. Bu nedenle bir süredir Türkiye’deki saç ekim merkezleri hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. Özellikle de İstanbul’daki seçenekleri araştırıyorum çünkü bu alanda en çok tercih edilen şehir burası gibi görünüyor.
Fakat sorun şu: Her merkez farklı bir yöntem, teknoloji ve fiyat politikası sunuyor.
Bu yüzden hangi merkezin gerçekten kaliteli ve kalıcı sonuçlar verdiğini anlamak oldukça zor.
Aklımda birçok soru var:
- Hangi merkez hangi yöntemleri kullanıyor? (FUE, DHI, Safir FUE vs.)
- Tedavi süreci ne kadar sürüyor?
- Ekim sonrası bakım süreci nasıl ilerliyor?
- Maliyet açısından neye hazırlıklı olmalıyım?
- Ve en önemlisi: Hastaların deneyimleri ne yönde?
Yorum ve önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim