İstanbul’da Saç Ekimi Sonrası Sonuçlardan Memnun Olan Var Mı?

Mehmet Keleş

Kayıtlı Üye
Saç ekimi yaptırmayı düşünen biri olarak en çok merak ettiğim konu, işin sonunda insanların gerçekten memnun kalıp kalmadığı. Klinikler genelde operasyon gününü, kullanılan tekniği, kaç greft ekildiğini anlatıyor ama asıl mesele sonuç. Yani 8–12 ay sonra aynaya baktığında insan ne hissediyor, “iyi ki yaptırmışım” mı diyor yoksa “keşke hiç girmeseydim bu işe” mi?

Benim beklentim çok uçuk değil ama net: doğal dursun, saç çizgisi yapay olmasın, tepe ve ön taraf kel görünmesin. Fotoğraflarda güzel duran ama günlük hayatta sırıtan sonuçlar görmek beni korkutuyor. Ayrıca ilk heyecan geçtikten sonra, yani üzerinden zaman geçince memnuniyet devam ediyor mu, yoksa zamanla hayal kırıklığı mı oluşuyor bunu merak ediyorum.

İstanbul’da saç ekimi yaptırmış, süreci tamamlamış ve sonuçları netleşmiş olanların gerçek deneyimlerini duymak benim için çok önemli.

İstanbul’da saç ekimi sonrası sonuçlardan gerçekten memnun kalan var mı, uzun vadede nasıl hissediyorsunuz?

Ben yaklaşık 2 yıl önce İstanbul’da saç ektirdim ve net söylüyorum, memnunum. İlk 6 ay sabır isteyen bir süreçti ama 1 yıl dolduğunda sonuçlar oturdu. Şu an saçlarım doğal duruyor, kimse ekim yaptırdığımı anlamıyor. En önemlisi de kendime olan özgüvenim arttı.

Oyla 0
Bende memnuniyet zamanla arttı diyebilirim. İlk başlarda “acaba yeterince yoğun mu” diye sorguluyordum ama saçlar uzadıkça ve şekil almaya başladıkça görüntü çok değişti. İstanbul’da yaptırdım ve şu an geriye dönüp baktığımda doğru karar verdiğimi düşünüyorum.

Oyla 0
Benim için sonuç tatmin edici ama beklentim de gerçekçiydi. Eskisi gibi gür saç beklemedim. Ön çizgi doldu, tepe toparladı, kel görünüm gitti. Bu bana yetti. Saç ekimi mucize değil ama doğru beklentiyle girince memnun oluyorsun.

Oyla 0
Çevremde İstanbul’da yaptırıp memnun kalan çok kişi var ama ortak nokta şu: Hepsi araştırarak ve acele etmeden karar vermiş. Ben de öyle yaptım. Sonuç doğal oldu, saç çizgisi yüzüme uyuyor. Şu an saç ekimi yaptırdığımı sadece yakın çevrem biliyor.

Oyla 0
Benim memnuniyetim sadece görüntüyle sınırlı değil. Psikolojik olarak da rahatladım. Eskiden aynaya bakarken rahatsız oluyordum, şimdi o stres yok. İstanbul’da yaptırdım ve süreç sonunda “iyi ki yaptırmışım” diyenlerdenim. Tabii herkes için sonuç merkez ve beklentiye göre değişebilir.

Oyla 0
Geri
Üst Alt