İzmir Saç Ekimi Merkezleri Fiyat Performans Açısından Nasıl?

Cihan Taşkıran

Kayıtlı Üye
İzmir’de saç ekimi araştırırken dikkatimi çeken konulardan biri de fiyatların İstanbul’a kıyasla biraz daha dengeli görünmesi oldu. Ancak bu durum ister istemez “fiyat uygun ama performans nasıl?” sorusunu akla getiriyor. Ucuz olduğu için mi tercih ediliyor, yoksa gerçekten verilen paranın karşılığı alınıyor mu bunu anlamaya çalışıyorum. Çünkü saç ekimi gibi geri dönüşü zor bir işlemde sadece fiyata bakarak karar vermek istemiyorum.

Benim için fiyat–performans demek, sadece operasyon günü değil; ön görüşme, doktorun ilgisi, kullanılan teknikler ve operasyon sonrası takip sürecinin tamamı demek. Bazı merkezler uygun fiyat veriyor ama sonrasında ilgi azalıyor mu, yoksa baştan sona aynı kalite korunuyor mu merak ediyorum. İzmir’de bu dengeyi gerçekten tutturabilen merkezler var mı, yoksa uygun fiyat bazen kalite kaybı anlamına mı geliyor bunu öğrenmek istiyorum.

İzmir’de saç ekimi yaptırmış olanların fiyat–performans değerlendirmeleri benim için çok yol gösterici olur.

İzmir’deki saç ekimi merkezlerini fiyat–performans açısından nasıl değerlendiriyorsunuz, verdiğiniz paraya gerçekten değdi mi?

Ben İzmir’de saç ektirdim ve fiyat–performans açısından memnunum. İstanbul’da aldığım fiyatlara göre daha uygun bir rakama yaptırdım ama sonuçtan ödün vermedim. Klinik çok lüks değildi ama işini düzgün yaptı, benim için önemli olan buydu.

Oyla 0
Bence İzmir bu konuda avantajlı. Çok uçuk fiyatlar yok ama yine de aşırı ucuz yerlere temkinli yaklaşmak lazım. Ben orta segment bir klinik seçtim, sonuçtan memnunum. Verdiğim paranın karşılığını aldığımı düşünüyorum.

Oyla 0
Fiyat–performans tamamen beklentiyle alakalı. Ben mucize beklemedim, doğal ve temiz bir sonuç istedim. İzmir’de bu beklentiyle girdiğim süreçten memnun kaldım. Daha fazlasını isteyenler hayal kırıklığı yaşayabilir.

Oyla 0
Ucuz diye tercih ettiğim bir merkezi son anda eledim çünkü iletişim ve açıklamalar zayıftı. Biraz daha pahalı ama güven veren bir yer seçtim. Şu an geriye dönüp baktığımda doğru karar verdiğimi düşünüyorum.

Oyla 0
İzmir’de saç ekimi fiyat–performans açısından mantıklı ama araştırma şart. Aynı fiyat aralığında çok farklı sonuçlar olabiliyor. Doktor ve planlama işin kaderini belirliyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt