İzmir'de En İyi Saç Ekimi Yapan Merkezler Hangileri?

Turhan Çalışkan

Kayıtlı Üye
Merhaba sevgili İzmirli dostlar,

Ben de sizler gibi bu güzel şehirde doğmuş, büyümüş ve yaşamını burada sürdüren biriyim. Uzun süredir saç dökülmesiyle mücadele ediyorum ve artık bu sorunu kalıcı olarak çözmek istiyorum. Bu nedenle saç ekimi yaptırmaya karar verdim.

Kendi araştırmalarım sonucunda birkaç merkez buldum, ancak biliyorum ki her zaman internetten görünenlerle sınırlı kalmamak gerek. Sizlerin tecrübeleri sayesinde belki de hiç karşılaşmadığım, ama çok daha başarılı hizmet veren yerleri keşfedebilirim.

👉 İzmir’de saç ekimi yaptıranlar varsa, hangi merkezleri tercih ettiniz?
👉 Sonuçlardan memnun kaldınız mı?
👉 Ekim sonrası süreç ve destek hizmetleri nasıldı?

Benim gibi karar aşamasında olan birçok kişi için bu yorumlar çok değerli. Gerçek kullanıcı deneyimlerine göre hareket etmek, doğru kararı vermemde çok yardımcı olacak.

Şimdiden vakit ayırıp görüşlerini paylaşacak herkese çok teşekkür ederim.
Umarım bu başlık, saç ekimi düşünen pek çok kişiye de yol gösterici olur. 🙏

İzmir Saç Ekim Merkezleri.webp

Geçen yıl hem tatilimi yapmaya gittim hem de saçlarımı ektirip dönüş yaptım. Şuan saçlarım tam istediğim dolulukta ve ekimimi yapan arkadaşlar işini titizlikle yapıyorlar. Clinic İzmir Saç Ekim Merkezi'ni değerlendirmeni tavsiye ederim.

Oyla 0
Geçen hafta kuzenim saçlarını Ento Saç Ekim Merkezi ekibine teslim etti. Henüz yeni ekildiği için sonuçları hakkında bir yorumu yok ama hizmet öncesi ve sonrası yaklaşımlarından çok memnun kendisi. Eğer size yakınsa bir kontrole gidip değerlendirmeye alın derim.

Oyla 0
Uygun fiyata kaliteli hizmetten yanayım, saçlarımı güleryüzlü ve bir o kadar alanda başarı elde etmiş ekibe teslim etmek isterim diyenlerin gitmesini önereceğim Novar Saç Ekim Merkezi'ni biliyorum.

Oyla 0
Serena Saç Ekim Polikliniği'ni araştırmadan ekip yaptırma derim. Beş ay önce saçlarımı tekrardan bana geri kazandıran ve son teknoloji malzemeleri kullanarak ekimi gerçekleştiren bir yerdir. Fiyatları diğer rakiplerine göre oldukça uygundu, ancak şu anki durumu hakkında bir bilgim yok.

Oyla 0
İzmir'de saç ekimi yaptırmak yerine İstanbul'u tercih etmen daha iyi olabilir. Çünkü İzmir'deki saç ekim merkezlerinin fiyatları, İstanbul'a kıyasla çok daha yüksek. Araştırmalarım sonucunda bu bilgilere ulaşmış biri olarak yazıyorum. :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt