Kadınlar İçin En Etkili Lazer Epilasyon Türü Hangisi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hasret
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hasret

Kayıtlı Üye
Kafam karmakarışık… Buz lazer mi, Alexandrite mi, diode mu derken hangisine inanacağımı şaşırdım. Her merkez “bizim cihaz en iyisi” diyor ama biri çıkıp net bir şey söylemiyor. YouTube’da bile herkes farklı anlatıyor. Biri “buz lazer acısız ve her cilt tipine uygun” diyor, diğeri “Alexandrite kalın tüylerde daha etkili” diye iddia ediyor.

Benim cildim buğday, tüyler koyu renkli. İlk kez yaptıracağım ve doğru tercihi yapmak istiyorum. Çünkü az para değil bu işler… Deneme seansı yaptırdım, fena değildi ama kafamda hâlâ o soru var: Hangisi gerçekten işe yarıyor?

Arkadaş çevremde bile herkes farklı cihazdan memnun. Biri diyor “buz lazer mucize gibi”, diğeri “Alexandrite olmasa bu kadar azalma yaşamazdım.” Yani herkesin cilt tipi, acı eşiği, beklentisi ayrı ama yine de bir fikir birliği yok gibi.

Ben düzenli ve kalıcı bir sonuç istiyorum, ama hem etkili olsun hem de can yakmasın istiyorum… İkisi birden mümkün mü, gerçekten en iyi sonuç hangi cihazla alınıyor sizce?

Ben buz lazer yaptırdım, hem acısızdı hem de 5. seansta fark inanılmaz oldu. Özellikle koltuk altı ve bacakta etkisi çok hızlıydı. Alexandrite denemiştim daha önce, bana fazla sert geldi.

Oyla 0
Alexandrite bence hâlâ en etkili. Kalın tüylerde inanılmaz sonuç veriyor. Biraz acı var ama sonuç uzun ömürlü. Benim cilt beyaz, tüyler siyah, o yüzden tam uyumlu oldu.

Oyla 0
Diode lazer kullanan tek ben miyim acaba? Cildim koyu, bu yüzden buz lazer işe yaramamıştı. Diode’la üçüncü seansta bile fark ettim. Herkes kendi cilt tonuna göre seçmeli bence.

Oyla 0
Ben buz lazerden çok memnunum ama düzenli gitmek şart. Seans aralarını uzatınca etkisi azalıyor. En güzeli, uzmanla birlikte cilt analizine göre karar vermek. Kafadan cihaz seçmek riskli.

Oyla 0
Ben önce Alexandrite yaptırdım, sonra buz lazere geçtim. İkisi arasında fark var, buz lazer daha nazik ama biraz daha yavaş etki ediyor. Hangisi “en iyi” değil, hangisi sana uygun, bence mesele bu.

Oyla 0
Geri
Üst Alt