"Kaşlarım Hep Sinirli Gibi Duruyor" Diyenler Burada mı? – Botoksla İfade Yumuşatma Deneyen Var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aslı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Aslı

Kayıtlı Üye
Lütfen biri bana neden her aynaya baktığımda sinirli görünüyormuşum gibi durduğumu açıklasın 🙃 Gerçekten son 2 yıldır sürekli şu yorumu duyuyorum: “Bir şey mi oldu, suratın asık?” Halbuki hiçbir şeyim yok. Meğer kaş arası çizgim o kadar derinleşmiş ki yüz ifadem fark etmeden sertleşmiş.

Araştırırken bu duruma özel yapılan kaş arası botoksu diye bir şey olduğunu öğrendim. Hatta "glabella bölgesi" adı veriliyormuş. Mimik kasları geçici olarak gevşetilince, ifade yumuşuyormuş.

Ama aklımda deli sorular var: Ya mimiklerim kaybolursa? Ya donuk bir yüzle kalırsam? Aynı anda hem doğal kalmak hem de daha “yumuşak bir yüz ifadesine” kavuşmak mümkün mü?

👉 Bu bölgeye botoks yaptırıp ifadesi daha iyi hale gelen var mı? Mimikler tamamen gider mi yoksa sadece az mı hissediliyor?

Ben de tam bu yüzden kaş arası botoks yaptırdım. Hep insanlar “neden surat asıksın” diyordu. Oysa ben içimde gayet neşeliydim 😅

Glabella botoksu sayesinde hem 11 çizgim hafifledi hem de yüz ifadem yumuşadı. Mimiklerim tamamen kaybolmadı ama çatma hareketim sınırlanınca o agresif hava da gitti.

Özellikle düşük dozla başlamak çok önemli. Doğru yapıldığında cidden insan kendini daha huzurlu hissediyor aynaya bakarken.

Oyla 0
Ben yaptırdım ama ilk doktorum dozu biraz fazla kaçırdı. İfade biraz donuktu ve ilk 2 hafta insanlarla konuşurken kendimi robot gibi hissettim. Sonrasında hafifledi, normale döndü.

Şu an başka bir yerde yaptırıyorum, sadece kaş arası odaklı ve mimiklerim tamamen yerinde.

İyi planlama ve mimik analizine göre doz ayarlamak şart. Yoksa gerçekten insanlar “trip mi atıyorsun?” diye sorabiliyor 😄

Oyla 0
Geri
Üst Alt