Aslı
Kayıtlı Üye
Lütfen biri bana neden her aynaya baktığımda sinirli görünüyormuşum gibi durduğumu açıklasın
Gerçekten son 2 yıldır sürekli şu yorumu duyuyorum: “Bir şey mi oldu, suratın asık?” Halbuki hiçbir şeyim yok. Meğer kaş arası çizgim o kadar derinleşmiş ki yüz ifadem fark etmeden sertleşmiş.
Araştırırken bu duruma özel yapılan kaş arası botoksu diye bir şey olduğunu öğrendim. Hatta "glabella bölgesi" adı veriliyormuş. Mimik kasları geçici olarak gevşetilince, ifade yumuşuyormuş.
Ama aklımda deli sorular var: Ya mimiklerim kaybolursa? Ya donuk bir yüzle kalırsam? Aynı anda hem doğal kalmak hem de daha “yumuşak bir yüz ifadesine” kavuşmak mümkün mü?
Bu bölgeye botoks yaptırıp ifadesi daha iyi hale gelen var mı? Mimikler tamamen gider mi yoksa sadece az mı hissediliyor?
Araştırırken bu duruma özel yapılan kaş arası botoksu diye bir şey olduğunu öğrendim. Hatta "glabella bölgesi" adı veriliyormuş. Mimik kasları geçici olarak gevşetilince, ifade yumuşuyormuş.
Ama aklımda deli sorular var: Ya mimiklerim kaybolursa? Ya donuk bir yüzle kalırsam? Aynı anda hem doğal kalmak hem de daha “yumuşak bir yüz ifadesine” kavuşmak mümkün mü?