Kepek Şampuanlarının Gerçekten Kepeği Giderme Özelliği Var mı?

Kepek sorununu çözmek için formüle edilen kepek şampuanları, saç derisindeki kepek oluşumunun önüne geçmek ve mevcut kepekleri temizlemek için özel içeriklere sahiptir. Çinko piritiyon ve salisilik asit gibi aktif bileşenler, kepek oluşumunu kontrol altına alır ve saç derisini rahatlatır. Bu şampuanların kepek sorununuza nasıl etki ettiğini gözlemlediniz mi?

Soru: Kepek şampuanları kullanarak kepek sorununuza çözüm bulabildiniz mi?

Kepek şampuanları kullanarak kepek sorunuma büyük ölçüde çözüm bulabildim. Özellikle çinko piritiyon içeren bir şampuan kullanmaya başladım ve birkaç hafta içinde kepekler azalmaya başladı. Düzenli kullanım sonrasında saç derim rahatladı ve kaşıntı sorunum da ortadan kalktı. Şampuanı haftada iki kez kullanıyorum ve sonuçlardan oldukça memnunum. Yves Rocher - Kepek Karşıtı Prebiyotik Şampuan kullanıyorum.

Ne yazık ki, kepek şampuanları benim sorunum için yeterli olmadı. Farklı markaları ve türleri denememe rağmen kepek sorunum devam etti. Sonunda bir dermatoloğa danıştım ve bana özel bir tedavi önerdi. Şimdi doktorun tavsiye ettiği medikal bir şampuan kullanıyorum ve bu sayede kepek problemim büyük ölçüde azaldı. Şampuanların etkisi kişiden kişiye değişebiliyor, bu yüzden herkes için aynı sonucu vermeyebilir.

Geri
Üst Alt