Galip Avcı
Kayıtlı Üye
Son birkaç aydır ciddi anlamda kepek problemiyle uğraşıyorum ve açıkçası artık can sıkıcı bir hale geldi. İlk başta mevsimseldir diye çok önemsemedim ama zaman geçtikçe artmaya başladı. Özellikle siyah tişört giydiğimde omuzlarımda beyaz beyaz döküntüler görmek moralimi bozuyor. Birkaç farklı şampuan denedim; eczaneden önerilenler de dahil ama ya kısa süreli etki etti ya da hiç fark yaratmadı. Saç derimde zaman zaman kaşıntı da oluyor, bu da işi daha kötü hale getiriyor.
İşin garibi, saçımı ne çok sık ne de çok seyrek yıkıyorum. Beslenmem de çok kötü sayılmaz ama yine de bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirim diye düşünüyorum. İnternette okudukça daha da kafam karıştı çünkü herkes farklı bir şey öneriyor. Kimisi doğal yağlar diyor, kimisi medikal ürünlere yönlendiriyor.
Açıkçası artık deneme-yanılma yönteminden yoruldum. Kalıcı bir çözüm var mı gerçekten, yoksa bu sürekli kontrol altında tutulması gereken bir şey mi onu da anlayamadım.
Kepekten tamamen kurtulmanın etkili ve kalıcı bir yolu gerçekten var mı?
İşin garibi, saçımı ne çok sık ne de çok seyrek yıkıyorum. Beslenmem de çok kötü sayılmaz ama yine de bir şeyleri yanlış yapıyor olabilirim diye düşünüyorum. İnternette okudukça daha da kafam karıştı çünkü herkes farklı bir şey öneriyor. Kimisi doğal yağlar diyor, kimisi medikal ürünlere yönlendiriyor.
Açıkçası artık deneme-yanılma yönteminden yoruldum. Kalıcı bir çözüm var mı gerçekten, yoksa bu sürekli kontrol altında tutulması gereken bir şey mi onu da anlayamadım.
Kepekten tamamen kurtulmanın etkili ve kalıcı bir yolu gerçekten var mı?