Kısa Saç Kadına Güçlü Bir Görünüm Veriyor mu Sizce?

Hilal Özveri

Kayıtlı Üye
Bir süredir kısa saç modellerine bakıyorum, özellikle güçlü ve özgüvenli kadınlarda çok yakıştırıyorum. Ama kendimde nasıl durur emin olamıyorum. Uzun saç hep “feminen” olarak görülüyor ya, kısa saça geçince daha maskülen görünür müyüm diye düşünüyorum.

Yine de kısa saçlı kadınların enerjisinde başka bir şey var: sanki daha net, özgüvenli, kendinden emin duruyorlar. Ama acaba bu görünüm sadece onlara mı yakışıyor, yoksa saçın tarzı mı fark yaratıyor?

Gerçekten kısa saç bir kadını daha güçlü mü gösteriyor, yoksa bu sadece bizim algımız mı?

Siz ne düşünüyorsunuz, kısa saçın yarattığı imaj sizce ne?

Bence evet, kısa saç kadını daha kararlı gösteriyor. Sanki “ben kim olduğumu biliyorum” diyor. Ama tarzına uygun bir model olmalı, yoksa o etki kayboluyor.

Oyla 0
Ben kestirdiğimde çevremde herkes “çok havalı olmuşsun” dedi. Uzun saçı bırakınca insan kendini özgür hissediyor. Kısa saç gerçekten bir duruş.

Oyla 0
Kısa saç cesaret işi, o yüzden güçlü gösteriyor bence. Kadın kendini iyi hissediyorsa bu dışa yansıyor. Benim için kesinlikle özgüven simgesi.

Oyla 0
Uzun yıllar uzun kullandım, sonra pixie kestirdim. İlk gün şaşırdım ama sonra bayıldım. Gerçekten bir tazelenme hissi yaratıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt