Boya, ısı, çevresel faktörler… Hepsi saçımı inanılmaz yıprattı. Saç uçlarım sürekli kırılıyor, elektrikleniyor ve kuruluk hissi var. Şampuan ve saç kremi bir yere kadar işe yarıyor ama daha yoğun bir bakıma ihtiyacım olduğunu hissediyorum. Bu yüzden kuru ve yıpranmış saçlara özel saç maskeleri araştırıyorum.
Genelde keratin, argan yağı, badem yağı, hindistancevizi yağı içeren maskelerin çok faydalı olduğu söyleniyor. Ayrıca saçın nem dengesini sağlamak için haftada 1–2 kez düzenli kullanılması gerektiğini öğrendim.
Piyasada çok seçenek var: Gliss Ultimate Repair Mask, Pantene Onarıcı Maske, Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Kerastase Resistance Masque, OGX Coconut Milk Mask, Davines Nounou Mask gibi ürünler.
Ama hangisi gerçekten saçımı toparlar emin değilim.
Siz kuru ve yıpranmış saçlarınızda hangi saç maskesinden fayda gördünüz?
Genelde keratin, argan yağı, badem yağı, hindistancevizi yağı içeren maskelerin çok faydalı olduğu söyleniyor. Ayrıca saçın nem dengesini sağlamak için haftada 1–2 kez düzenli kullanılması gerektiğini öğrendim.
Piyasada çok seçenek var: Gliss Ultimate Repair Mask, Pantene Onarıcı Maske, Moroccanoil Intense Hydrating Mask, Kerastase Resistance Masque, OGX Coconut Milk Mask, Davines Nounou Mask gibi ürünler.
Ama hangisi gerçekten saçımı toparlar emin değilim.