Lazer Epilasyon Sonrası İlk Seans Gerçekten Fark Ettirir mi?

Eda Tozkoparan

Kayıtlı Üye
İlk lazer seansımı yaptırdım ve açıkçası biraz hayal kırıklığı içindeyim. Herkes “ilk seanstan sonra bile farkı hissedersin” diyordu ama ben aynaya baktığımda neredeyse hiçbir değişiklik göremedim. Tüyler hâlâ orada, sanki hiçbir şey yapılmamış gibi. Acaba çok mu erken bekledim?

Uzmanım “her cilt ve tüy yapısı farklıdır, bazı kişilerde ilk seansın etkisi hemen belli olmaz” dedi. Lazerin etkisi kıl döngüsüne bağlıymış, yani sadece aktif olan köklere ulaşabiliyormuş. Diğerleri bir sonraki seanslarda hedef alınıyormuş. Yine de insan umutla gidip sonuç göremeyince biraz moral bozuluyor.

Bazı arkadaşlarım “ben ilk seans sonrası bile fark ettim” derken, bazılarında da benim gibi yavaş ilerlemiş. Demek ki bu tamamen kişisel bir süreç.

Şimdi merak ediyorum; gerçekten ilk seans sonrasında fark hissedenler şanslı mı, yoksa benim gibi geç etki edenler daha mı normal?

Siz ilk seanstan sonra bir değişiklik fark etmiş miydiniz?

Bende de ilk seans sonrası fark olmadı. Üçüncü seansta belirgin şekilde azalma gördüm. Uzmanım “ilk seans sadece kökleri hazırlıyor” demişti, sabır gerekiyor.

Oyla 0
Ben koltuk altımda ilk seansta bile fark ettim ama bacaklarda çok daha geç oldu. Bölgeden bölgeye değişiyor sanırım. Şimdi dördüncü seanstayım, sonuç harika.

Oyla 0
İlk seansın etkisi kişiden kişiye değişiyor. Benim cildim açık, tüylerim koyuydu; bu yüzden hemen fark ettim. Cilt tonu da önemliymiş.

Oyla 0
Benim tüylerim inceydi, o yüzden ilk seans hiç fark yaratmadı. İkinci seanstan sonra azalmaya başladı. Uzmanım “ince tüylerde süreç daha uzun” dedi.

Oyla 0
Koltuk altımda ikinci seansta bile fark yoktu, üçüncüden sonra birden seyrekleşti. Demek ki vücut biraz alışınca sonuç daha belirgin hale geliyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt