Yurdagül Karahan
Kayıtlı Üye
Uzun süredir özellikle karın ve kalça bölgemdeki çatlaklardan şikayetçiyim. Krem, yağ, masaj… denemediğim yöntem kalmadı. Artık lazer tedavisini ciddi ciddi düşünmeye başladım. Ancak internette herkes farklı bir şey söylüyor. Kimi “ilk seanstan sonra fark ettim” diyor, kimi “üçüncü seanstan sonra belirginleşti” diye yazmış. Açıkçası ne kadar sabır gerektiğini anlamak istiyorum.
Çatlaklar ne kadar eskiyse tedavinin o kadar uzun sürdüğünü biliyorum ama yeni olanlarda bile sonuç hemen belli olmuyormuş. Bazı klinikler 5–6 seans öneriyor. Bu kadar süreçte gerçekten gözle görülür bir fark oluşuyor mu emin değilim. 2026’ya kadar birkaç seans yaptırmayı planlıyorum ama hem zaman hem maliyet açısından buna değip değmeyeceğini bilmek istiyorum.
Sizce lazerle çatlak tedavisinde sonuçlar ne kadar sürede fark edilir?
Çatlaklar ne kadar eskiyse tedavinin o kadar uzun sürdüğünü biliyorum ama yeni olanlarda bile sonuç hemen belli olmuyormuş. Bazı klinikler 5–6 seans öneriyor. Bu kadar süreçte gerçekten gözle görülür bir fark oluşuyor mu emin değilim. 2026’ya kadar birkaç seans yaptırmayı planlıyorum ama hem zaman hem maliyet açısından buna değip değmeyeceğini bilmek istiyorum.
Sizce lazerle çatlak tedavisinde sonuçlar ne kadar sürede fark edilir?