Mat ve Yıpranmış Saçlar İçin Kuaför Bakımları Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

Binnur Kaya

Kayıtlı Üye
Saçlarım bir süredir hem mat hem de yıpranmış görünüyor ve evde yaptığım bakımlar artık yeterli gelmiyormuş gibi hissediyorum. Kuaföre gittiğimde neredeyse her seferinde farklı bir bakım öneriliyor. Keratin, botoks, nem bakımı derken hangisinin gerçekten işe yaradığı konusunda kafam iyice karıştı. Kuaförden çıktığım gün saçlarım yumuşacık ve parlak oluyor ama birkaç yıkamadan sonra aynı görüntü geri geliyor.

Bu yüzden bu bakımlar gerçekten saçın yapısını mı iyileştiriyor, yoksa sadece geçici bir kozmetik etki mi sağlıyor merak ediyorum. Çünkü hem zaman hem de maddi olarak ciddi bir yatırım istiyorlar. Sürekli yaptırmak gerekiyorsa açıkçası buna değip değmediğini bilmek istiyorum.

Evde bakımla toparlayamayan ama kuaför bakımıyla gerçekten fark görenlerin deneyimleri benim için çok önemli.

Mat ve yıpranmış saçlar için kuaför bakımları gerçekten işe yarıyor mu, memnun kalan var mı?

Ben keratin bakımını birkaç kez yaptırdım. İlk başta mucize gibi geliyor ama etkisi gerçekten geçici. Yine de saçlarım çok yıpranmışken toparlanma sürecinde bana destek oldu diyebilirim.

Oyla 0
Bende kuaför bakımları kısa vadede işe yarıyor. Özel bir gün öncesi yaptırıyorum ama kalıcı çözüm gibi görmüyorum. Evde düzenli bakım yapmazsam etkisi çabuk kayboluyor.

Oyla 0
Saç botoksu yaptırdım ve açıkçası memnun kaldım ama tek seferle değil. Birkaç seans sonrası saçlarım daha az kırılmaya başladı. Yine de tamamen eski haline dönmedi.

Oyla 0
Bence kuaför bakımı tek başına yeterli değil. Ben yaptırdıktan sonra evde bakım rutinimi de değiştirdim. İkisini birlikte yapınca daha kalıcı bir sonuç aldım.

Oyla 0
Açıkçası ben pişman olanlardanım. Çok para verdim ama saçlarım birkaç hafta sonra yine aynıydı. O yüzden artık daha seçici davranıyorum ve her bakımı yaptırmıyorum.

Oyla 0
Geri
Üst Alt