Mat ve Yıpranmış Saçlar İçin Kuaföre Gitmeden Çözüm Bulan Var Mı?

Melek Şahin

Kayıtlı Üye
Saçlarım bir süredir hem mat hem de yıpranmış görünüyor ama açıkçası sürekli kuaföre gitmek istemiyorum. Hem maddi olarak zorlayıcı oluyor hem de her seferinde “bakım yaptık” denmesine rağmen etkisi birkaç yıkamada kayboluyor. Bu yüzden artık evde, kuaföre gitmeden bir şeyleri yoluna koymak mümkün mü diye düşünüyorum.

Evde maske yapıyorum, yağ kullanıyorum ama bazen doğru yaptığım şeyler mi, yoksa sadece geçici bir görüntü mü sağlıyor emin olamıyorum. İnternette o kadar çok öneri var ki hangisi gerçekten işe yarıyor ayırt etmek zor. Bir yandan da yanlış bir şey yapıp saçlarımı daha çok yıpratmaktan korkuyorum.

Kuaföre gitmeden saçlarını toparlayabilenlerin deneyimleri benim için çok değerli.

Mat ve yıpranmış saçlar için kuaföre gitmeden gerçekten işe yarayan bir çözüm bulan var mı?

Ben kuaföre gitmeden saçlarımı toparlayabildim ama zaman aldı. Rutinimi çok sadeleştirdim. Doğru şampuan, haftada bir maske ve ısıyı azaltmak bana ciddi fayda sağladı.

Oyla 0
Evde bakım bence mümkün ama düzenli olmak şart. Arada bir maske yapınca fark olmuyor. Ben haftada bir aynı maskeyi kullandım, birkaç ay sonra saçlarım daha sağlıklı görünmeye başladı.

Oyla 0
Kuaför bakımları kısa vadede iyi ama evde doğru bakım uzun vadede daha etkili. Ben bunu yaşayarak öğrendim. Sabır gerekiyor ama sonuç geliyor.

Oyla 0
Isıyı azaltmadan evde bakım bana hiç işe yaramadı. Alışkanlıkları değiştirince evde yaptığım bakımların etkisini görmeye başladım.

Oyla 0
Tamamen mucize olmadı ama saçlarım artık yıpranmış gibi durmuyor. Kuaförsüz de toparlamak mümkün ama beklentiyi gerçekçi tutmak gerekiyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt