Matlaşan Saçlara Parlaklık Kazandıran Bir Ürün Kullanan Var Mı?

Esma Günaydın

Kayıtlı Üye
Saçlarım sağlıklı gibi duruyor ama nedense eski parlaklığını tamamen kaybetti. Işık vurduğunda canlı bir yansıma olmuyor, daha çok donuk ve mat görünüyor. Boya yaptırmasam bile bu matlık geçmiyor. Kuaförden çıktığım gün biraz daha iyi ama birkaç yıkamadan sonra yine aynı görüntüye dönüyor.

Parlaklık veren şampuanlar, serumlar, spreyler denedim ama çoğu ya geçici etki sağlıyor ya da saçımı ağırlaştırıyor. Bazen de saçımı daha çabuk yağlandırıyor. Açıkçası reklamı yapılan ürünlerle gerçek sonuçlar arasında fark olduğunu hissediyorum.

Artık gerçekten işe yarayan, saçlara sağlıklı bir parlaklık kazandıran bir ürün arıyorum. Parlasın ama yağlı durmasın, yapay gibi olmasın istiyorum.

Matlaşan saçlara gerçekten parlaklık kazandıran bir ürün kullanan var mı, hangisinden memnun kaldınız?

Ben saç yağı kullanınca fark gördüm ama çok az kullanmak şart. Bir damla bile fazla olunca saç sönüyor. Uçlara hafifçe uygulayınca daha canlı görünüyor.

Oyla 0
Bende sülfatsız şampuana geçmek işe yaradı. Saçlarım daha az kuruduğu için zamanla matlık azaldı. Tek ürün değil ama uzun vadede fark ediyor.

Oyla 0
Elma sirkesiyle durulama yapıyorum. Her yıkamada değil, ayda 1–2 kez. Saçlarım gerçekten daha parlak duruyor ama düzenli yapılmalı.

Oyla 0
Parlatıcı spreyler kısa süreli çözüm ama özel günlerde kurtarıcı oluyor. Günlük kullanım için ağır geliyor bana.

Oyla 0
Benim saçlarım boyalı olduğu için matlık kaçınılmazmış gibi geliyor. Yine de boya sonrası özel bakım ürünleri kullanınca parlaklık biraz geri geliyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt