Medhair Clinic (İstanbul) Yorumları ve Deneyimleri

Cemal Zengin

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Medhair Clinic (İstanbul) hakkında araştırma yapıyorum ama internette hem çok olumlu hem de karışık yorumlar gördüm. Güncel ve gerçek deneyimleri olan varsa paylaşabilir mi?

Özellikle şu konularda bilgi almak isterim:
  • İlk iletişim süreci nasıldı, danışmanlık yeterli miydi?
  • Fiyat konusunda baştan sona netlik var mıydı?
  • Operasyon günü organizasyon ve ekip yaklaşımı nasıldı?
  • İşlem sonrası destek ve takip süreci nasıl ilerledi?
  • Genel olarak memnun kaldınız mı, tekrar tercih eder misiniz?
Detaylı yazarsanız hem benim hem de araştırma yapan diğer arkadaşların işine yarar.

Şimdiden teşekkürler 🙏

Yaklaşık 6 ay önce Medhair Clinic’te saç ekimi yaptırdım. Süreç genel olarak düzenliydi. İlk görüşmede detaylı bilgi verdiler ve operasyon günü planlanan saatlerde ilerledik. Şu an çıkan saçlardan memnunum, özellikle ön çizgi doğal duruyor. İletişim konusunda da sorularımı yanıtladılar.

Ben fiyat teklifi alıp bir süre düşünen taraftaydım. Süreç boyunca WhatsApp üzerinden iletişim kurduk. Bazı konuları tekrar sormam gerekti ama sonunda netleştirdik. Operasyon sonrası ilk ay biraz zor geçti fakat 5. aydan sonra sonuçlar belirginleşmeye başladı. Şu an genel olarak memnunum.

İstanbul dışından geldim ve organizasyon kısmı benim için önemliydi. Transfer ve hastane süreci planlıydı. Ekip yoğun ama profesyonel göründü. Şu an 7. aydayım, tepe bölgesinde hâlâ dolgunlaşma devam ediyor. Sabırlı olmak gerekiyor ama şu ana kadar sürecim fena gitmedi.

Geri
Üst Alt