Minoxil Forte %5 Kullanarak Kaç Ayda Sonuç Almaya Başladınız?

Ahmet Bey

Kayıtlı Üye
Saç dökülmem hızla ilerleyince, Minoxil Forte %5 kullanmaya karar verdim. Dökülmenin bir noktada duracağını umuyordum ama sonuçların hemen gelmesini beklemedim. İlk iki hafta boyunca dökülme hızlandığı için biraz korktum, fakat doktorum bu sürecin geçici olduğunu söyledi. Başlangıçta moralim bozulsa da, 3. aydan sonra sonuçları görmeye başladım. Saçlarımın dökülmesi yavaşladı ve yeni tüyler çıkmaya başladı.

Ancak hala sabırlı olmam gerektiğini biliyorum. Şu anda yaklaşık 5 ayımdayım ve saçımda belirgin bir kalınlaşma ve hacim artışı gözlemliyorum. Bu süreç, sadece ürünü kullanmakla değil, aynı zamanda doğru beslenme ve yaşam tarzı değişiklikleriyle de ilgili.

Siz Minoxil Forte %5’i kullanmaya başladıktan sonra hangi ayda daha belirgin sonuçlar görmeye başladınız?

Selam,
Ben de Minoxil Forte %5’i yaklaşık 9 ay önce kullanmaya başladım, seninle çok benzer bir süreç yaşadım. İlk birkaç hafta dökülme hızlandı ve moralim bayağı bozuldu. Hatta "bu ürün bana yaramadı galiba" diye düşündüm. Ama sonradan bunun normal bir süreç olduğunu öğrendim. Dediğin gibi, ilk dökülenler aslında zayıf saçlarmış, yerini daha güçlü teller alıyor.

Net değişimi ben 4. ayda fark etmeye başladım. Şakak bölgemdeki seyrelme azaldı, saçlarım hacim kazandı. Ama en belirgin fark 5. ve 6. ay arası oldu. Yeni çıkan tüyler kalınlaşmaya başladı, saçımı elle tararken daha tok bir his veriyordu.

Ben Minoxil’i sabah-akşam düzenli kullandım, yanında biotin takviyesi aldım ve fast food’u azalttım. Uyku düzeni bile etkiliyor bence.

Kısacası: Minoxil sabır işi ama düzenli kullanan ve yaşam tarzını biraz destekleyen herkesin belli bir sürede sonuç görme şansı yüksek.

Sen 5. aydasın, bence asıl farkı önümüzdeki 1-2 ayda daha net hissedersin. Devam et, yolun yarısını geçmişsin 💪

Oyla 0
Geri
Üst Alt