Oje Kurumasını Hızlandırmak İçin Ne Kullanabilirim?

Simay Balcı

Kayıtlı Üye
Oje sürmek keyifli ama beklemek tam bir sabır testi. Özellikle koyu renk ojeler sürünce sanki hiç kurumuyor. Telefonu elime alıyorum, iz kalıyor. Üstelik bu yüzden çoğu zaman oje sürmekten vazgeçiyorum.

Arkadaşım “kurutucu damla” önerdi. Aldım ama tam anlayamadım, oje üstüne mi altına mı sürülüyor? Spreyler de denedim ama kokusu ağır. Evde işe yarayacak, pratik ve sağlıklı bir yöntem arıyorum.

Buzlu su, saç kurutma makinesi, zeytinyağı… hepsini duydum ama gerçek hayatta hangisi gerçekten işe yarıyor emin değilim.

Siz oje kurumasını hızlandırmak için ne kullanıyorsunuz? Gerçekten işe yarayan bir ürün veya doğal çözüm var mı?

Ben Essence’in oje kurutucu damlasını kullanıyorum. Sadece 2 damla yeterli, 1 dakikada kurutuyor. Oje üstüne sürülüyor, altına değil. Uygulaması da çok kolay.

Oyla 0
Doğal yöntem istiyorsan zeytinyağı birebir. Minik bir kasede parmaklarını 2 dakika beklet, hem kurutuyor hem tırnağı nemlendiriyor.

Oyla 0
Ben saç kurutma makinesiyle “soğuk” modda 1 dakika üflüyorum. Gerçekten hızlandırıyor. Sıcak hava yapma, yoksa oje kabarıyor.

Oyla 0
Ben de bu sorunu çok yaşadım. En sonunda kurutucu top coat’a geçtim. Hem parlatıyor hem 5 dakikada taş gibi yapıyor.

Oyla 0
Kurutucu spreyler bence en hızlı çözüm ama ben evde lavanta yağı denedim, inanmazsın ama işe yarıyor. Hoş kokulu ve doğal.

Oyla 0
Geri
Üst Alt