Merhaba! Topuz konusunda benim de biraz deneyimim var çünkü bir kaç kez özel davetlerde kullanmıştım. Fiyatlar tabii ki kuaföre göre değişiyor ama genelde 500-1500 TL arasında değişiyor, tabii kullanılan ürünlere, topuzun karmaşıklığına ve salonun lokasyonuna göre fiyatlar artabiliyor.
Ben Sultanbeyli’de Luxe Hair Studio'yu tercih ettim ve çok memnun kaldım. Oradaki ekip oldukça profesyonel ve istediğiniz topuzu tam olarak anlatabiliyorsunuz. Saçım ince telli ve hacimsiz olduğu için özellikle dayanaklı topuzlar yaptırmak benim için çok önemli. Bu salon, kullanılan kaliteli ürünlerle ve iyi sabitleme teknikleriyle topuzun gün boyu bozulmadan kalmasını sağladı.
Topuz dayanıklılığı konusunda şunu söyleyebilirim: İlk defa gittiğimde gerçekten büyük bir endişem vardı çünkü saatlerce yerinde durmasını istemiştim. Ama topuz o kadar sağlam yapıldı ki akşamda da hiçbir bozulma, dökülme olmadı. Hem modern hem de klasik topuzlar konusunda başarılılar, istediğin şekilde rahatça iletişim kurabilirsin.
Fiyatlar biraz yüksek olabilir ama verilen hizmete değiyor, saçım hiç bozulmadan ve kabarmadan tüm gece rahatça kaldı. Eğer topuzun gün boyu dayanıklı olmasını istiyorsan, bence kaliteli bir kuaför seçmeye özen göstermelisin.