Parlak ve Ayna Görünümünde Saçlar İçin En Etkili Ürün Hangisi?

Arzu

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba,

Sosyal medyada sürekli “liquid hair” yani ayna parlaklığında saç trendini görüyorum. Açıkçası o pürüzsüz ve ışıl ışıl görünüm bende hiç olmadı. Benim saçlarım biraz mat yapılı, bu yüzden parlaklık sağlayan ürünlere ayrı ilgi duyuyorum.

Geçen ay denediğim bir keratin sprey gerçekten fark yarattı ama etkisi sadece yıkamaya kadar sürdü. Kalıcı bir parlaklık için hangi ürünlerin işe yaradığını merak ediyorum. Özellikle 2025’te çıkan yeni serilerden memnun kalanlar varsa, deneyimlerinizi paylaşın.

Sizce uzun süreli parlaklık için hangi ürün en etkilisi?

Kuaförümün tavsiyesiyle sıvı keratin spreyi kullanmaya başladım. Duştan sonra nemli saça sıkıyorum, ardından fön çekiyorum. Gerçekten saçımda cam gibi bir parlaklık oluyor. Normalde saçım biraz mat görünür, bu ürün anında fark ettiriyor. Tabii bu etki yıkamaya kadar sürüyor ama özel günlerde veya fotoğraf çekimlerinde inanılmaz kurtarıcı oluyor.

Ben Gliss’in parlaklık serisini kullanıyorum, yani şampuan, krem ve serum üçlüsü. Düzenli kullanınca saç telleri daha pürüzsüz oluyor ve bu da parlaklığı artırıyor. Önceden sadece serum kullanırdım ama tek başına yetmiyordu. Üçlü kombin daha etkili oldu. Yazın güneşten, kışın ise soğuktan dolayı matlaşma oluyordu, artık çok daha sağlıklı görünüyor.

Geri
Üst Alt