Priorin Intense Saç Çıkarıyor mu? Deneyenlerin Gerçek Deneyimleri

Cantürk

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Son dönemde saç dökülmesi sorunu yaşayan birçok kişinin kullandığı ürünlerden biri Priorin Intense. Ben de bir süredir bu ürünü araştırıyorum. Bildiğim kadarıyla içinde biotin, keratin üretimini destekleyen vitaminler ve doğal yağ özleri bulunuyor. Reklamlarda ve ürün açıklamalarında düzenli kullanımda hem saç dökülmesini azaltmak hem de yeni saç çıkışını desteklemek gibi vaatler var.

Benim en büyük sorunum dökülmeyle birlikte ön kısımlarda saçların seyreklileşmesi oldu. Özellikle aynaya baktığımda boşlukların belirginleşmesi moralimi çok bozuyor. İnternette bazı kullanıcılar “3–4 aydan sonra yeni saç telleri çıkmaya başladı” derken, bazıları da “bende hiçbir fark olmadı” diyor. Yani sonuçlar kişiden kişiye çok farklı.

Benim aklıma takılan sorular şunlar:
  • Düzenli kullanımda gerçekten yeni saç çıkışı sağlıyor mu?
  • Çıkan saçlar kalıcı oluyor mu, yoksa bırakınca tekrar dökülüyor mu?
  • Yan etkilerini yaşayan var mı?
Fiyatı ucuz bir ürün değil, bu yüzden denemeden önce gerçek kullanıcıların tecrübelerini duymak istiyorum. Özellikle uzun süre kullananların yorumları çok faydalı olur.

Aranızda Priorin Intense ile saç çıkışında gözle görülür bir fark yaşayan var mı?

Ben 5 ay boyunca düzenli kullandım. İlk iki ay sadece dökülme azaldı, 3. aydan sonra saç diplerimde küçük yeni saç telleri fark ettim. Özellikle ön kısımlarda çıkan bebek saçlar moralimi düzeltti. Tabii ki hepsi gürleşmedi ama belirgin bir fark oldu. Kullanmayı bıraktıktan sonra da saçlarım dökülmeye devam etmedi, yani kalıcı etki sağladı diyebilirim.

Oyla 0
Bende doğum sonrası saç dökülmesi olmuştu. Doktor tavsiyesiyle Priorin Intense başladım. 4. ayda gerçekten yeni saç çıkışı gördüm. Minik bebek saçlar zamanla kalınlaştı. Tek olumsuz yanı, düzenli almadığınızda etkisi azalıyor. Yani sabırlı ve istikrarlı olmak şart. Benim için işe yaradı ve hâlâ kullanıyorum.

Oyla 0
Ben 2 kutu kullandım ama yeni saç çıkışı konusunda bir fark göremedim. Sadece dökülmeyi biraz azalttı. Belki daha uzun süre devam etsem işe yarardı ama fiyatı yüksek olduğu için bıraktım. Bence bu ürün tamamen kişisel farklara bağlı, kesin sonuç beklememek lazım.

Oyla 0
Benim saçlarım çok incelmişti. Priorin Intense’i 6 ay boyunca düzenli kullandım. İlk başta dökülme azaldı, 3. aydan sonra saç çizgimde küçük saçlar çıkmaya başladı. Şimdi üzerinden 1 yıl geçti ve o saçlar kalınlaşıp diğerleriyle bütünleşti. Yan etki yaşamadım, sadece ilk haftalarda hafif mide rahatsızlığı oldu ama geçti. Düzenli kullanıldığında gerçekten yeni saç çıkışı sağlıyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt