Saç Dökülmesine Karşı Priorin Intense Kullananların Yorumları ve Sonuçları

Simge Tokgöz

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Bir süredir saç dökülmesiyle uğraşıyorum. Doktorum stres ve beslenme kaynaklı olabileceğini söyledi. İnternette araştırırken sık sık Priorin Intense ile karşılaştım. Ürün bir takviye kapsül ve içinde biotin, B vitaminleri, keratin üretimini destekleyen bileşenler ve doğal yağ özleri bulunuyor. Düzenli kullanımda saç dökülmesini azaltıp saçları güçlendirdiği, hatta yeni saç çıkışını desteklediği söyleniyor.

Fakat her kullanıcı aynı sonucu almıyor. Bazıları “saçım gürleşti” derken bazıları “hiçbir faydasını görmedim” diye yazmış. Bu yüzden kafam çok karıştı. Çünkü ürün ucuz değil ve 3–6 ay düzenli kullanmak gerekiyor.

Benim en çok merak ettiğim:
  • Saç dökülmesini ne kadar sürede azaltıyor?
  • Yeni saç çıkışı gerçekten oluyor mu?
  • Bıraktıktan sonra etkisi devam ediyor mu?
Aranızda Priorin Intense kullanıp deneyim yaşayan varsa çok sevinirim, özellikle uzun süre kullananların yorumları çok değerli olur.

Benim saç dökülmem stres yüzünden çok artmıştı. Priorin Intense’i 4 ay kullandım. İlk 2 ayda dökülme yarı yarıya azaldı. 3. ayda saç diplerinde ince yeni teller çıkmaya başladı. Şimdi 5. aydayım ve saçlarım daha gür görünüyor. Bence düzenli kullanım şart, ara verirsen etkisi azalıyor.

Oyla 0
Doğum sonrası saç dökülmesi yaşadım. Doktorum bu ürünü tavsiye etti. 3. kutudan sonra fark ettim ki dökülme neredeyse bitti. Ön saç çizgimde bebek saçlar çıktı. İlk başta sabır gerektiriyor ama sonuç alınıyor. Yan etki yaşamadım. Kadınlarda hormonal dökülmelerde işe yarıyor diyebilirim.

Oyla 0
Bende genetik dökülme vardı. 2 kutu kullandım ama yeni saç çıkışı görmedim, sadece dökülmeyi biraz azalttı. Sanırım genetik tip saç dökülmesinde çok etkili değil. Yine de saç tellerim daha güçlü hissettirdi. Ama beklentiyi çok yüksek tutmamak lazım.

Oyla 0
Ben 6 ay boyunca düzenli kullandım. İlk aylarda fark görmedim, bırakacaktım ama devam ettim. 4. ayda saçlarım kalınlaştı, 5. ayda yeni saçlar çıkmaya başladı. Şimdi aynaya baktığımda saç çizgim daha dolgun görünüyor. Yan etki yaşamadım. Düzenli kullanımda faydasını görenlerden biriyim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt