Quality Life QL Kepek Şampuanı Gerçekten Etkili mi? Kullananlar Tavsiye Eder mi?

Ayşe Babacan

Kayıtlı Üye
Quality Life QL Kepek Şampuanı.webp
Son zamanlarda kepek problemim iyice arttı ve ne yapsam tam olarak geçiremiyorum. Market şampuanları, doğal yağlar, farklı bakım yöntemleri denedim ama ya geçici bir çözüm oluyor ya da hiç işe yaramıyor. İnternette araştırırken Quality Life QL Kepek Şampuanı hakkında birkaç yorum gördüm ama herkes farklı şeyler söylüyor.

Bu ürünü kullanmış olanlar varsa, gerçekten kepeği tamamen yok ediyor mu? Düzenli kullanımda saç derisini kurutuyor mu yoksa nemlendiriyor mu? Saç dökülmesini artırıyor ya da azaltıyor mu? İçeriği hassas saç derisine uygun mu? Kullanım süresine göre etkisini ne zaman göstermeye başlıyor?

Boşa para harcamak istemiyorum, o yüzden önceden deneyimleyenlerden bilgi almak istedim. Eğer bu şampuanı kullandıysanız, deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Gerçekten işe yarayan bir ürün mü?

Merhaba! Ben de uzun süre kepek problemiyle mücadele ediyordum ve market şampuanları hiçbir işe yaramıyordu. Quality Life QL Kepek Şampuanı'nı denemeye karar verdim ve gerçekten çok memnun kaldım. İlk başta kullanımda biraz sabırlı olmak gerek çünkü etkisi hemen gözle görülür olmuyor, ama birkaç hafta sonra kepek büyük ölçüde azaldı. Saç derisini kurutmuyor, aksine nemlendirici etkisi var ve saçlarım çok daha sağlıklı görünüyor. Saç dökülmesinde de bir azalma fark ettim. İçeriği oldukça nazik, hassas saç derisi olanlar için bile uygun. Şampuanı düzenli kullandıkça etkisi arttı. Şu an kepek problemi neredeyse yok ve saçlarım daha canlı görünüyor. Tavsiye ederim!

Quality Life QL Kepek Şampuanı’nı tavsiyeler üzerine denedim, fakat maalesef beklentimi karşılamadı. Kepek sorununu kısmi olarak azalttı, ama tamamen yok etmedi. Şampuanın kokusu güzel ve saçımı nemlendiriyor, fakat birkaç hafta sonra saç derimde biraz kuruma ve kaşıntı başladı. Ayrıca, saç dökülmemde bir artış gözlemledim. Bu şampuanın içeriği her saç tipine uygun olmayabilir gibi geldi bana. Benim için etkisi çok uzun vadeli olmadı ve her gün kullanmak da cildimi rahatsız etmeye başladı. Kepek konusunda biraz fayda sağladı, ama tamamen geçirmedi. Yine de denemek isteyenler için etkisi kişisel farklılıklar gösterebilir.

Geri
Üst Alt