Saç Bakım Günleri Etkinliği İçin Ürün Önerileriniz Neler?

İrem Aydın

Kayıtlı Üye
Topluluk olarak bir “Saç Bakım Günleri” etkinliği düzenlemeye karar verdik! Herkes kendi saç tipine uygun ürünleri deneyecek, sonuçları birlikte paylaşacağız. Ama iş ürün seçmeye gelince aklım karıştı. Piyasada o kadar çok şampuan, maske ve yağ var ki hangisinin gerçekten işe yaradığını anlamak zor.

Benim saçlarım kuru ve uçları kırılmaya çok müsait. Argan yağı denedim ama bazen fazla ağır geliyor. Bir dönem Hindistan cevizi yağı kullandım, ilk başta iyi geldi ama sonra saçım matlaştı. Şimdi daha hafif içerikli, besleyici ama yağlandırmayan bir ürün arayışındayım.

Etkinlikte herkesin saç tipine göre bir öneri listesi oluşturmak istiyorum. Belki sonunda ortak favorilerimiz bile çıkar.

Siz hangi saç bakım ürünlerinden memnunsunuz? Maske, serum, şampuan… ne olursa olur, yeter ki işe yarasın!

Ben Yves Rocher’in onarıcı saç maskesini kullanıyorum, haftada bir uyguluyorum. Saç telleri yumuşacık oluyor, hiç ağırlaştırmıyor. Etkinlikte mutlaka denemelisin.

Oyla 0
Benim kurtarıcım Elseve Dream Long serisi. Uzun saçlar için harika. Uçlar kırılmadan uzuyor, kokusu da çok güzel. Etkinlik için birebir ürün bence.

Oyla 0
Ben Nashi Argan kullanıyorum, hem doğal hem mis gibi kokuyor. Özellikle kuru saçlarda mucize yaratıyor. Düzenli kullandıkça parlaklık fark ediliyor.

Oyla 0
Ben son zamanlarda The Ordinary’nin Multi-Peptide Serum’unu deniyorum. Dökülmeye iyi geliyor. Etkinlikte saç kökü bakımına da odaklanabiliriz bence.

Oyla 0
Saç kremi olarak Gliss’in Hyaluron serisini öneririm. Nem kazandırıyor, saç taraması çok kolaylaşıyor. Uygun fiyatlı ama etkisi şaşırtıcı derecede iyi.

Oyla 0
Geri
Üst Alt