Merhabalar,
Uzun süredir saç derisinde egzama sorunuyla mücadele ediyorum. Farklı şampuanlar, bakım ürünleri denememe rağmen maalesef kalıcı bir çözüm bulamadım. Özellikle kaşıntı, pullanma ve saç derisinin dökülmesi gibi belirtiler günlük hayatımı oldukça olumsuz etkiliyor.
Dermatolog tavsiyesiyle bir süre Prozinc - Salicade Şampuan kullandım. İlk birkaç kullanımda hafif bir rahatlama hissettim ancak uzun vadede ne yazık ki beklediğim faydayı göremedim. Şu an hâlâ kaşıntı ve döküntü şikayetlerim devam ediyor.
Bu yüzden sizlerden yardım almak istiyorum:
Benim gibi saç derisi egzamasıyla mücadele eden var mı?
Hangi ürünler, ilaçlar ya da doğal yöntemler size gerçekten iyi geldi?
Kullandığınız ve memnun kaldığınız özel bakım rutinleri var mı?
Gerçekten işe yarayan öneriler duymak beni çok mutlu eder.
Şimdiden yanıt verecek herkese teşekkür ederim
Uzun süredir saç derisinde egzama sorunuyla mücadele ediyorum. Farklı şampuanlar, bakım ürünleri denememe rağmen maalesef kalıcı bir çözüm bulamadım. Özellikle kaşıntı, pullanma ve saç derisinin dökülmesi gibi belirtiler günlük hayatımı oldukça olumsuz etkiliyor.
Dermatolog tavsiyesiyle bir süre Prozinc - Salicade Şampuan kullandım. İlk birkaç kullanımda hafif bir rahatlama hissettim ancak uzun vadede ne yazık ki beklediğim faydayı göremedim. Şu an hâlâ kaşıntı ve döküntü şikayetlerim devam ediyor.
Bu yüzden sizlerden yardım almak istiyorum:
Gerçekten işe yarayan öneriler duymak beni çok mutlu eder.
Şimdiden yanıt verecek herkese teşekkür ederim