Merhaba arkadaşlar,
Son zamanlarda sıkça duyduğum bir konu var: Saç derisine yapılan masaj, sadece kan dolaşımını artırmakla kalmıyor, aynı zamanda saç dökülmesini azaltıyor ve yeni saç oluşumunu destekliyormuş.
Ben de bu konuyu biraz araştırdım ama ne yazık ki net, toplu ve açıklayıcı bilgiler bulmakta zorlandım. Oysa daha önce saçlı deriye yapılan masajın onlarca farklı faydası olduğunu duymuştum.
Şimdi size soruyorum:
Saç derisine düzenli masaj yapmanın bilimsel ya da gözle görülür faydaları neler?
Hangi doğal yağlarla masaj yapıldığında daha etkili olur?
Gerçekten saç uzamasına, dökülmeye ya da derideki problemlere karşı işe yarıyor mu?
Bu başlık altını hem kendim hem de benim gibi bu konuda fikir arayanlar için bir bilgi kaynağına dönüştürelim istiyorum
Yorumlarınız, deneyimleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
Haydi, sizi şöyle yorum alanına alalım!
Son zamanlarda sıkça duyduğum bir konu var: Saç derisine yapılan masaj, sadece kan dolaşımını artırmakla kalmıyor, aynı zamanda saç dökülmesini azaltıyor ve yeni saç oluşumunu destekliyormuş.
Ben de bu konuyu biraz araştırdım ama ne yazık ki net, toplu ve açıklayıcı bilgiler bulmakta zorlandım. Oysa daha önce saçlı deriye yapılan masajın onlarca farklı faydası olduğunu duymuştum.
Şimdi size soruyorum:
Bu başlık altını hem kendim hem de benim gibi bu konuda fikir arayanlar için bir bilgi kaynağına dönüştürelim istiyorum
Yorumlarınız, deneyimleriniz ve önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
Haydi, sizi şöyle yorum alanına alalım!