Oktay Demir
Kayıtlı Üye
Saç dökülmesi konusunda en çok karşıma çıkan ürünlerden biri minoxidil oldu. Neredeyse her forumda adı geçiyor. Kimi “hayat kurtardı” diyor, kimi de “bırakınca hepsi geri döküldü” diye yazıyor. Açıkçası kafam karışık. Çünkü düzenli ve uzun süre kullanılması gerektiği söyleniyor ama bırakınca geri dönüyorsa bu ne kadar mantıklı, emin değilim.
Benim dökülmem özellikle tepe bölgesinde başladı ve hafif seyrelme var. Tamamen açılmadan bir şeyler yapmak istiyorum. Ama minoxidil’e başlamak demek uzun vadeli bir taahhüt gibi görünüyor. Ayrıca ilk başta dökülme artırdığı söyleniyor, bu da biraz korkutuyor.
Gerçekten kullanan erkeklerin net ve dürüst yorumlarını merak ediyorum.
Minoxidil kullanan erkekler gerçekten memnun kaldı mı, uzun vadede işe yarıyor mu?
Benim dökülmem özellikle tepe bölgesinde başladı ve hafif seyrelme var. Tamamen açılmadan bir şeyler yapmak istiyorum. Ama minoxidil’e başlamak demek uzun vadeli bir taahhüt gibi görünüyor. Ayrıca ilk başta dökülme artırdığı söyleniyor, bu da biraz korkutuyor.
Gerçekten kullanan erkeklerin net ve dürüst yorumlarını merak ediyorum.
Minoxidil kullanan erkekler gerçekten memnun kaldı mı, uzun vadede işe yarıyor mu?