Nihat Yazar
Kayıtlı Üye
Saç ekimi yaptırdıktan sonra süreçle ilgili kafama en çok takılan konulardan biri PRP oldu. Klinik daha ilk kontrolde PRP önerdi ama “yaptırmazsan sonuçlar zayıf kalır” gibi bir cümle de kurmadı. Buna rağmen internette bazı yorumlarda PRP yaptırmayanların saçlarının daha geç çıktığını ya da zayıf kaldığını okudum. Bu da ister istemez insanın kafasını karıştırıyor.
Şu an 4. aydayım. Şok dökülme büyük ölçüde bitti, ufak ufak çıkışlar var ama henüz çok güçlü değil. PRP yaptırmadığım için acaba süreci yavaş mı geçiriyorum diye düşünmeye başladım. Bir yandan da “eğer ekim düzgün yapıldıysa saç zaten çıkar” diyenler var. Hangisi doğru karar veremiyorum. Gereksiz masraf yapmak istemiyorum ama sonradan “keşke yaptırsaydım” demek de istemem.
Saç ekimi sonrası PRP yaptırmamak gerçekten sonuçları zayıf bırakır mı?
Şu an 4. aydayım. Şok dökülme büyük ölçüde bitti, ufak ufak çıkışlar var ama henüz çok güçlü değil. PRP yaptırmadığım için acaba süreci yavaş mı geçiriyorum diye düşünmeye başladım. Bir yandan da “eğer ekim düzgün yapıldıysa saç zaten çıkar” diyenler var. Hangisi doğru karar veremiyorum. Gereksiz masraf yapmak istemiyorum ama sonradan “keşke yaptırsaydım” demek de istemem.
Saç ekimi sonrası PRP yaptırmamak gerçekten sonuçları zayıf bırakır mı?