Nihat Hancı
Kayıtlı Üye
Saç ekimi yaptırırken en çok kafama takılan konulardan biri kalıcılık meselesiydi. “Ektirdiğin saçlar dökülmez” deniyor ama etrafımda yıllar sonra seyrelme yaşayanlar da var. Şu an 7. aydayım, sonuçlar fena değil ama gelecekte ne olacağını düşünüyorum. Özellikle kendi saçlarım dökülmeye devam ederse, ekilenlerle arada fark olur mu diye kafamı kurcalıyor.
Klinik “donör bölgeden alınan saçlar kalıcıdır” diyor ama internette farklı yorumlar okuyunca kafam karışıyor. Bir yandan mutlu olmak istiyorum, bir yandan da “ileride tekrar ekim mi gerekecek” diye düşünüyorum. Bu iş bitiyor mu yoksa uzun vadeli bir süreç mi emin olamıyorum.
Saç ekimi sonuçları uzun vadede gerçekten kalıcı mı yoksa yıllar içinde tekrar sorun yaşanıyor mu?
Klinik “donör bölgeden alınan saçlar kalıcıdır” diyor ama internette farklı yorumlar okuyunca kafam karışıyor. Bir yandan mutlu olmak istiyorum, bir yandan da “ileride tekrar ekim mi gerekecek” diye düşünüyorum. Bu iş bitiyor mu yoksa uzun vadeli bir süreç mi emin olamıyorum.
Saç ekimi sonuçları uzun vadede gerçekten kalıcı mı yoksa yıllar içinde tekrar sorun yaşanıyor mu?