Saç dökülmesi son zamanlarda beni hem fiziksel hem de psikolojik olarak rahatsız etmeye başladı. Özellikle şakak ve tepe bölgelerinde oluşan belirgin açıklıklar moralimi ciddi anlamda bozuyor. Bu durumu geçici olarak kamufle etmek için saç fiberleri kullanmayı düşünüyorum. Görsel olarak hacimli bir etki yarattığı söyleniyor ama aklımda hâlâ bazı soru işaretleri var. En çok merak ettiğim konu, bu fiberlerin uzun vadede saç köklerine zarar verip vermediği. Acaba düzenli kullanımda saç derisini tıkayıp dökülmeyi hızlandırır mı, yoksa sadece anlık bir kapatma görevi mi görür?
Daha önce saç fiberi kullanmış olanlar varsa, özellikle kullandıktan sonra artan dökülme yaşayıp yaşamadıklarını paylaşabilir mi? Üründen memnun kalanlar ya da uzak durulması gerektiğini düşünenler varsa yorumlarını gerçekten çok merak ediyorum. Çünkü görsel bir rahatlık sağlasa da, var olan saçları da kaybetme riskine girmek istemem. Tavsiyelerinize ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var
Daha önce saç fiberi kullanmış olanlar varsa, özellikle kullandıktan sonra artan dökülme yaşayıp yaşamadıklarını paylaşabilir mi? Üründen memnun kalanlar ya da uzak durulması gerektiğini düşünenler varsa yorumlarını gerçekten çok merak ediyorum. Çünkü görsel bir rahatlık sağlasa da, var olan saçları da kaybetme riskine girmek istemem. Tavsiyelerinize ve deneyimlerinize çok ihtiyacım var