Saç Kırıkları Kesmeden Düzelir Mi, Deneyimi Olan Yazabilir Mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Birgül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Birgül

Kayıtlı Üye
Saç kırıklarıyla ilgili en çok kafama takılan şey, gerçekten kesmeden toparlanıp toparlanamayacağı. Uçlardan aldırdığımda saçlarım biraz daha düzgün görünüyor ama bu çözüm çok kısa sürüyor. Birkaç ay sonra aynı kırıklar tekrar ortaya çıkıyor ve sürekli kestirmek de saç uzatma hayallerimi erteliyor.

Bazı ürünlerin “kırıkları onarır” dediğini görüyorum ama açıkçası buna çok inanasım gelmiyor. Yine de deneyen, gerçekten faydasını gören oldu mu merak ediyorum. Belki tamamen yok etmese bile en azından kırılmayı yavaşlatan bir şeyler vardır diye umut ediyorum.

Saçımı kesmeden biraz toparlayabilmek benim için çok önemli. O yüzden gerçek deneyimler benim için çok değerli.

Saç kırıklarını kesmeden toparlayabilen oldu mu, gerçekten işe yarayan bir şey var mı?

Açıkçası tamamen düzelmedi ama kırılma hızını yavaşlatabildim. Isıyı azaltmak ve saç uçlarını daha iyi nemlendirmek fark yarattı. Yani kesmeden tamamen yok olmuyor ama kontrol altına alınabiliyor.

Oyla 0
Ben de “onarım” vaatlerine pek inanmıyorum. Kırık kırık olarak kalıyor. Ama saç uçlarını koruyunca yeni kırıkların oluşmasını engelleyebiliyorsun. Eski hasar ancak kesilince gidiyor.

Oyla 0
Düzenli bakım yapınca saçlar daha esnek oluyor. Bu da yeni kırıkların oluşmasını azaltıyor. Kesmeden mucize beklememek ama süreci yavaşlatmak mümkün.

Oyla 0
Ben saçımı kesmeden toparlayamadım açıkçası. Biraz kestirdikten sonra bakım yapınca daha iyi sonuç aldım. Bence ikisi birlikte olunca işe yarıyor.

Oyla 0
Kırıkları “düzeltmek” mümkün değil ama görünümünü iyileştirmek mümkün. Serum ve yağlar uçları daha düzgün gösteriyor, saç daha bakımlı duruyor.

Oyla 0
Geri
Üst Alt