Saç dökülmesinden çok seyrelme problemi yaşıyorum. Duşta aşırı saç gelmiyor ama saç tellerim inceldi ve yoğunluk azaldı. Özellikle ışık altında kafa derisi daha belirgin görünüyor. Bu durum klasik dökülmeden farklı gibi. O yüzden direkt “dökülme karşıtı” ürün mü kullanmalıyım yoksa daha farklı bir yaklaşım mı gerekiyor emin değilim.
Piyasada o kadar çok ürün var ki; serum, köpük, sprey, vitamin, şampuan… Hangisinin gerçekten işe yaradığını ayırt etmek zor. Üstelik herkes farklı bir ürün öneriyor. Benim beklentim mucize değil. Sadece saç kalitesini artırmak, incelmeyi durdurmak ya da biraz yoğunluk kazanmak.
Seyrelme yaşayan erkekler gerçekten hangi ürünlerden fayda gördü? Boşuna para harcamak istemiyorum.
Saç seyrelmesi yaşayan erkekler hangi ürünlerden gerçekten fayda gördü?
Piyasada o kadar çok ürün var ki; serum, köpük, sprey, vitamin, şampuan… Hangisinin gerçekten işe yaradığını ayırt etmek zor. Üstelik herkes farklı bir ürün öneriyor. Benim beklentim mucize değil. Sadece saç kalitesini artırmak, incelmeyi durdurmak ya da biraz yoğunluk kazanmak.
Seyrelme yaşayan erkekler gerçekten hangi ürünlerden fayda gördü? Boşuna para harcamak istemiyorum.
Saç seyrelmesi yaşayan erkekler hangi ürünlerden gerçekten fayda gördü?