Turgay Çetin
Kayıtlı Üye
Son zamanlarda saç spreyiyle saçımı şekillendirmeye başladım ama akşamları yorgun olunca bazen yıkamadan uyuyorum. Son birkaç haftadır saç derimde kuruluk ve gerginlik hissetmeye başladım. İnternette araştırınca çoğu kişi “spreyi saçta bırakmak dökülme yapar” diyor ama bazıları da “çok sık kullanmıyorsan sorun olmaz” demiş.
Saç ekimi yaptırdığımdan beri derim daha hassas, bu yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Spreyi kullandığım günün sabahı saç gayet iyi duruyor ama ertesi sabah kaşıntı oluyor. Acaba bu, ürünün gece boyunca deriye baskı yapmasından mı kaynaklanıyor?
Kullandığım ürünün içeriğinde alkol de var, belki de sorun bu.
Bazı kullanıcılar her sprey sonrası saçını mutlaka yıkadığını söylüyor, bazılarıysa sadece birkaç günde bir yıkıyor. Benim gibi hassas deriye sahip olanlar için en doğru yöntem ne bilmiyorum.
Sprey kullandıktan sonra saç mutlaka yıkanmalı mı, yoksa arada bırakmak sorun yaratmaz mı?
Saç ekimi yaptırdığımdan beri derim daha hassas, bu yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Spreyi kullandığım günün sabahı saç gayet iyi duruyor ama ertesi sabah kaşıntı oluyor. Acaba bu, ürünün gece boyunca deriye baskı yapmasından mı kaynaklanıyor?
Kullandığım ürünün içeriğinde alkol de var, belki de sorun bu.
Bazı kullanıcılar her sprey sonrası saçını mutlaka yıkadığını söylüyor, bazılarıysa sadece birkaç günde bir yıkıyor. Benim gibi hassas deriye sahip olanlar için en doğru yöntem ne bilmiyorum.