Saç Uzatma Maratonu Başlatalım mı? Hedef: 6 Ayda 10 cm!

Dilara Sevim

Kayıtlı Üye
Bir süredir saçlarımı uzatmak istiyorum ama sabırsız biriyim, sonuç hemen olmayınca motivasyonum düşüyor. Sonra aklıma geldi; neden bunu bir topluluk etkinliğine dönüştürmeyelim? Hep beraber bir saç uzatma maratonu başlatsak, birbirimizi motive etsek nasıl olurdu?

Hedefim: 6 ayda en az 10 cm uzatma!

Geçmişte birkaç kür denedim: Hindistan cevizi yağı, biberiye suyu, soğan kürü… Bazıları işe yaradı ama sürdüremedim. Belki birlikte deneyip, gelişmeleri paylaşırsak çok daha eğlenceli olur.

Ayrıca sadece bakım değil, doğru beslenme ve stres kontrolü de çok etkiliyor. Ben bu kez planlı gitmek istiyorum. Her ay fotoğraf çekip değişimi kaydetmeyi düşünüyorum.

Belki aramızda saç uzatma konusunda deneyimli olanlar vardır, ipuçlarını paylaşabiliriz.

Sizce 6 ayda 10 cm uzatma mümkün mü? Maratona katılmak ister misiniz?

Ben varım! Saçlarım omuz hizasında, 6 ayda bel hizasına getirmeyi hedefliyorum. Her ay sonuçları paylaşmak çok motive edici olur, birlikte deneyelim.

Oyla 0
Harika fikir! Ben de uzatma kürü yapıyorum, biberiye yağı gerçekten işe yarıyor. Düzenli olunca fark ediliyor. Topluluk olarak yaparsak kesin sonuç alırız.

Oyla 0
Bence mümkün, ama sabır ve istikrar şart. Herkes hangi ürünleri kullandığını yazarsa hepimiz faydalanırız. Ay ay paylaşım yapma fikri çok güzel.

Oyla 0
Ben de katılırım! Hindistan cevizi yağıyla masaj yapıyorum, uzamayı hızlandırıyor. 10 cm iddialı ama imkânsız değil. Destekleşirsek başarırız.

Oyla 0
Saç uzatma maratonu fikrine bayıldım! Motivasyon açısından müthiş olur. Birlikte kür denemeleri de yapabiliriz. Hadi başlasın bu süreç! :)

Oyla 0
Geri
Üst Alt