Dilara Sevim
Kayıtlı Üye
Bir süredir saçlarımı uzatmak istiyorum ama sabırsız biriyim, sonuç hemen olmayınca motivasyonum düşüyor. Sonra aklıma geldi; neden bunu bir topluluk etkinliğine dönüştürmeyelim? Hep beraber bir saç uzatma maratonu başlatsak, birbirimizi motive etsek nasıl olurdu?
Hedefim: 6 ayda en az 10 cm uzatma!
Geçmişte birkaç kür denedim: Hindistan cevizi yağı, biberiye suyu, soğan kürü… Bazıları işe yaradı ama sürdüremedim. Belki birlikte deneyip, gelişmeleri paylaşırsak çok daha eğlenceli olur.
Ayrıca sadece bakım değil, doğru beslenme ve stres kontrolü de çok etkiliyor. Ben bu kez planlı gitmek istiyorum. Her ay fotoğraf çekip değişimi kaydetmeyi düşünüyorum.
Belki aramızda saç uzatma konusunda deneyimli olanlar vardır, ipuçlarını paylaşabiliriz.
Sizce 6 ayda 10 cm uzatma mümkün mü? Maratona katılmak ister misiniz?
Hedefim: 6 ayda en az 10 cm uzatma!
Geçmişte birkaç kür denedim: Hindistan cevizi yağı, biberiye suyu, soğan kürü… Bazıları işe yaradı ama sürdüremedim. Belki birlikte deneyip, gelişmeleri paylaşırsak çok daha eğlenceli olur.
Ayrıca sadece bakım değil, doğru beslenme ve stres kontrolü de çok etkiliyor. Ben bu kez planlı gitmek istiyorum. Her ay fotoğraf çekip değişimi kaydetmeyi düşünüyorum.
Belki aramızda saç uzatma konusunda deneyimli olanlar vardır, ipuçlarını paylaşabiliriz.
Sizce 6 ayda 10 cm uzatma mümkün mü? Maratona katılmak ister misiniz?