Saçı Ağırlaştırmayan Şampuan ve Saç Kremi Arıyorum, Öneriniz Var Mı?

Burçin Demirci

Kayıtlı Üye
Saç bakımında en çok şikâyet ettiğim şey, ürün kullandıktan sonra saçlarımın ağırlaşıp sönmesi. Duştan sonra ilk başta güzel duran saçlarım, birkaç saat içinde yağlı ve hacimsiz görünüyor. Bu yüzden şampuan ve saç kremi seçerken çok kararsız kalıyorum.

Bazı ürünler saçı çok iyi yumuşatıyor ama saçlarım adeta yapışıyor. Bazıları ise hafif ama bu sefer de saçlarım kuru ve mat kalıyor. Bu dengeyi tutturmak benim için gerçekten zor oldu. Özellikle ince telli ve çabuk yağlanan saçlarda bu sorun daha belirgin.

Saç kremi kullanmadan saçlarımı açmak zor oluyor ama kullandığımda da saçlarım hemen sönüyor. Bu yüzden saçı ağırlaştırmayan, daha hafif içerikli ürünler arıyorum. Ancak piyasada “hafif” diye satılan her ürün de gerçekten hafif olmuyor.

Bu konuda gerçekten memnun kalan kadınların önerileri benim için çok değerli. Deneyerek bulunmuş tavsiyeler reklamlardan daha güvenilir geliyor.

Saçı ağırlaştırmadan yumuşaklık sağlayan şampuan ve saç kremi kullananlar hangi ürünlerden memnun kaldı?

Ben ince telli saçlarım için Pantene Pro-V Extra Ordinary Oil Şampuan & Saç Kremi kullanıyorum. Hafif bir his bırakıyor, saçlar çabuk ağırlaşmıyor. Saç kremi de yumuşaklık verip hacmi söndürmeden bakım yapıyor, günlük kullanımda oldukça dengeli.

Benim favorim L’Oréal Paris Elseve Dream Long Şampuan & Saç Kremi oldu. İnce telli ve çabuk sönük saçlarımda ağırlık bırakmadan temizledi, saçları açtı. Özellikle saç kremi çok hafif, saçın formunu bozmadan bakım sağlıyor.

Ben ağırlık istemediğim dönemlerde Head & Shoulders Supreme Soft Şampuan ile Elidor Protein+Bakım Saç Kremi kombinini kullanıyorum. Şampuan kepeği de kontrol ediyor ama ağırlaştırmıyor, krem de yumuşaklık veriyor ama saçı sönük bırakmıyor.

Geri
Üst Alt