Saçım Yağlı ve Yıkamaya Vaktim Yok: Ne Yapmalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ceren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ceren

Kayıtlı Üye
Günlerdir iş yoğunluğumdan dolayı saçlarımı yıkamaya vakit bulamıyorum. Saçlarım doğal olarak yağlı ve bu durum, kendimi rahatsız hissetmeme sebep oluyor. Her sabah erkenden kalkıp işe gitmem gerekiyor ve akşamları da geç saatlere kadar çalışıyorum. Bu nedenle saç bakımına ayıracak zamanım kalmıyor. Yağlı saçlarımla günü geçirmek, hem görünüşümü hem de kendimi kötü hissetmeme neden oluyor. Bu durumda saçlarımın daha temiz ve bakımlı görünmesi için ne yapabilirim?

Merhaba, ben de yoğun çalışma temposu yüzünden saçlarımı sık sık yıkayamıyordum. Kuru şampuan benim için kurtarıcı oldu. Sabahları saç diplerime sıkıyorum ve parmak uçlarımla iyice yayıyorum. Hemen hacim kazanıyor ve yağlı görünümden kurtuluyorum. Üstelik taze ve temiz kokuyor.

Benzer bir sorunu ben de yaşadım. Kuru şampuan bulamadığımda bebek pudrası kullandım. Saç diplerime biraz pudra serpiştirdim ve parmaklarımla iyice yaydım. Sonra nazikçe taradım. Yağı emdiği için saçlarım daha temiz ve hacimli görünüyordu. Pratik ve uygun maliyetli bir çözüm, tavsiye ederim!

Geri
Üst Alt