Salon Divin Bakırköy’de Berber Cihan İyi Mi?

Hakan Tozkoparan

Kayıtlı Üye
Bakırköy’de oturuyorum ve uzun süredir kendime düzenli gidebileceğim bir berber arıyorum. Daha önce birkaç farklı yere gittim ama istediğim sonucu hiç alamadım. Mesela bir keresinde saçımı fazla kısa kestiler, aylarca pişman oldum. Bir başka yerde ise makasların hijyenine dikkat edilmediğini fark ettim, bu da beni rahatsız etti. O yüzden artık yeni bir yere gitmeden önce iyice araştırma yapmaya çalışıyorum.

Son günlerde çevremden sık sık Salon Divin’de Berber Cihan ismini duymaya başladım. İnternette de onun hakkında birkaç olumlu yorum okudum. Çoğu kişi eli hafif, özenli çalışıyor ve müşterisini dinliyor diyor. Hatta bazıları saç stilini yüz tipine göre yönlendirdiğini, yani sadece kesmekle kalmadığını yazmış. Bu benim için önemli çünkü berberden beklediğim şey sadece makineyle saç kısaltmak değil, bana uygun bir tarz önermek.

Tabii herkesin beklentisi farklı. Kimisi çok hızlı kesilmesini isterken ben biraz daha detaylı, dikkatli çalışılmasını tercih ediyorum. Bir de fiyat/performans konusu var; kaliteli bir işçilik olursa fiyatın biraz yüksek olmasına bile razıyım.

👉 Sizce Salon Divin’de Berber Cihan gerçekten övüldüğü kadar iyi mi? Daha önce deneyimleyen varsa yorumlarını çok merak ediyorum.

Geçen hafta ilk defa gittim. Açıkçası çok memnun kaldım. Cihan Bey saçımı yüzüme uygun şekilde kesti, hızlı ama dikkatliydi. Fiyatlar da diğer yerlere göre normal. Bundan sonra başka berber aramam.

Yaklaşık 3 aydır düzenli gidiyorum. Benim saçım zor şekil alan bir yapıda ama Cihan her seferinde güzel toparlıyor. Sakal tıraşında da çok iyi, jilet sonrası hiç tahriş olmadı. Tek sorun hafta sonları çok yoğun, mutlaka randevu almanız lazım.

Benim için en önemli şey hijyen. Önceki berberimde makineler pek temizlenmiyordu, hoşuma gitmiyordu. Burada her şey düzenli, temiz ve profesyonel. Cihan da müşteriye karşı çok ilgili. İlk kez bu kadar rahat hissettim.

Biraz şüpheyle gittim ama sonuç gerçekten çok iyi oldu. Özellikle modern saç kesimlerinde başarılı. Fade modeli yaptırdım, kusursuzdu. Kuaför salonu gibi özenli çalışıyor. Artık müdavimi oldum diyebilirim.

Benim beklentim hızlı ve düzgün kesim. İş çıkışı uğradım, 20 dakikada tertemiz halletti. Fazla uzatmadan işini yapıyor, bu yönünü çok beğendim. Yine gideceğim.

Cihan Bey’in en iyi yanı bence müşteriyi dinlemesi. Saçımı nasıl istediğimi anlattım, tam istediğim gibi yaptı. Daha önce berberlerde genelde farklı keserlerdi. Burada kendimi daha güvende hissettim. Gerçekten tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt