Ali Keskin
Kayıtlı Üye
Bir süredir Bakırköy’de oturuyorum ve düzenli olarak gidebileceğim iyi bir berber arayışındayım. İnternette araştırma yaparken sürekli karşıma Salon Divin’de çalışan Berber Cihan çıktı. Google yorumlarına baktığımda çoğunlukla olumlu şeyler yazılmış. Çoğu kişi “eli hafif, çok özenli, müşterisini dinliyor” şeklinde yorum bırakmış. Hatta bazıları saç kesimini yüz tipine uygun yaptığı için özellikle tercih ettiklerini söylemiş.
Ama arada olumsuz yorumlar da yok değil. Özellikle hafta sonları çok yoğun olduğundan ve randevu bulmanın zor olduğundan şikâyet edenler olmuş. Bu da beni biraz düşündürdü çünkü genelde işten çıkınca ya da hafta sonu vakit bulabiliyorum. Saatlerce sıra beklemek istemem ama iyi bir berber için randevu almaya da razıyım.
Benim için en önemli şey saç kesiminde detaylara dikkat edilmesi. Çok aceleye getirilen kesimleri sevmiyorum. Hijyen ve ortamın düzeni de benim için kritik. O yüzden yorumlarda bu konularda ne kadar doğru yazılmış, gerçekten merak ediyorum.
Aranızda daha önce Berber Cihan’a giden var mı? Gerçekten yorumlarda yazıldığı gibi özenli ve işini titizlikle yapan biri mi? Yoksa biraz abartılmış mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız karar vermeme çok yardımcı olur.
Ama arada olumsuz yorumlar da yok değil. Özellikle hafta sonları çok yoğun olduğundan ve randevu bulmanın zor olduğundan şikâyet edenler olmuş. Bu da beni biraz düşündürdü çünkü genelde işten çıkınca ya da hafta sonu vakit bulabiliyorum. Saatlerce sıra beklemek istemem ama iyi bir berber için randevu almaya da razıyım.
Benim için en önemli şey saç kesiminde detaylara dikkat edilmesi. Çok aceleye getirilen kesimleri sevmiyorum. Hijyen ve ortamın düzeni de benim için kritik. O yüzden yorumlarda bu konularda ne kadar doğru yazılmış, gerçekten merak ediyorum.