Salon Veysel’de Modern Saç Modeli Deneyen Var mı? İstanbul Kuaför Tavsiyesi

Doğuş

Kayıtlı Üye
Selamlar,

İstanbul’da yeni bir saç modeli denemek istiyorum ve araştırma yaparken Salon Veysel çok karşıma çıktı. Özellikle Ulus tarafında oldukları için ulaşım da bana uygun. İnternette okuduğum yorumlarda hem saç hem cilt bakımı konusunda çok iyi oldukları yazıyor.

Benim saç yapım biraz zor: dalgalı ve orta kalın telli. Genelde klasik kısa kesim tercih ediyorum ama artık biraz daha modern bir model arıyorum. Özellikle “fade” ve üst kısmı biraz uzun bırakılan modeller ilgimi çekiyor. Ama işte önemli olan yüz şeklime uygun mu değil mi, onu kestiremedim.

Salon Veysel’in farkı sanırım kişiye özel öneriler sunmaları. Yani sadece “keselim gitsin” mantığında değilmiş. Açıkçası bu yönü beni cezbetti. Çünkü bugüne kadar gittiğim berberlerde hep aynı kesim yapılmış gibi hissediyordum.

Fiyat konusuna gelince; biraz pahalı olduğunu tahmin ediyorum ama gerçekten sonuç iyiyse değer diye düşünüyorum. Çünkü saç kesimi sadece görünüm değil, özgüven de katıyor insana.

Daha önce Salon Veysel’de tıraş olan var mı? Hizmet kalitesi gerçekten söylendiği kadar iyi mi? Özellikle sakal ve bakım kısmında da deneyimleyen arkadaşlar varsa yorumlarını duymak isterim. Bu hafta sonu denemek istiyorum ama önce forumdan fikir almak istedim.

Salon Veysel’e geçen ay iş görüşmesi öncesi gittim. İlk defa bu kadar detaylı bir hizmet gördüm. Kuaför önce saç yapımı inceledi, sonra bana birkaç model önerdi. Ben “fade” istiyordum ama yüz şeklime göre daha doğal geçişli bir model yapmayı önerdi, kabul ettim. Sonuç harikaydı. Görüşmede de çok olumlu etki yarattı. Saçımı tararken kolayca şekil alıyor, bu benim için büyük avantaj. Fiyatlar biraz yüksek ama profesyonel yaklaşım farkını hissettiriyor.

Arkadaşımın tavsiyesiyle Salon Veysel’e gittim. Normalde hep aynı klasik kesimi tercih ederdim ama burada farklı bir tarz denemek istedim. Kuaför bana “quiff” modelini önerdi. İlk başta tereddüt ettim ama sonuçta çok beğendim. Arkadaş çevremden de çok olumlu yorum aldım. Üstelik saç şekillendirmeyi nasıl yapmam gerektiğini adım adım anlattılar. Bu yönleriyle diğer kuaförlerden ayrılıyorlar. Biraz pahalı ama değiyor.

Benim saçım dalgalı, genelde kabarıyor. Salon Veysel’de kuaförler bu sorunu hemen fark etti. Saçı daha kolay kontrol edebilmem için özel bir kesim yaptılar. Ayrıca bana uygun birkaç saç ürünü önerdiler. Denedim, gerçekten işe yaradı. İlk defa saçımı bu kadar rahat şekle sokabildim. Normal berberlerde böyle detaylara girilmiyor. Hizmet kalitesi çok yüksek, bu yüzden fiyatı göze almak gerekiyor. Özellikle farklı bir model denemek isteyenlere tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt