Samsung İçin Saç Rengi ve Saç Stili Deneme Programı Önerileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Meri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Meri

Kayıtlı Üye
Selam kızlar 🌼,

Saçımı boyatmayı düşünüyorum ama önce nasıl görüneceğini görmek istiyorum. Samsung telefonumda kullanabileceğim saç rengi ve saç stili deneme uygulamaları araştırmaya başladım. Google Play’de YouCam Makeup, Fabby Look, Hairfit, Style My Hair (L’Oréal) gibi seçenekler gördüm.

Amacım hem farklı renkleri hem de saç modellerini aynı anda denemek. Çünkü bazen sadece renk ya da sadece model görmek yeterli olmuyor. Örneğin kısa saç + bakır ton mu yoksa uzun katlı saç + küllü kahve mi daha iyi olur, uygulama üzerinde görmek istiyorum.

Samsung telefonlarda bu uygulamaların performansı nasıl? Siz hangi programları kullandınız, renkler ve modeller gerçekten gerçekçi duruyor mu?

Samsung Galaxy’de YouCam Makeup ile birçok saç rengini denedim. Özellikle küllü kahve ve bakır tonları çok gerçekçi çıktı. Hatta arkadaşlarıma gösterdiğimde boyattığımı sandılar. Performans olarak da hiç kasma yapmadı.

Ben daha çok Fabby Look kullanıyorum. Çok basit ama renkleri denemek için yeterli. Samsung cihazımda hızlı çalışıyor. Özellikle pastel tonlarda çok eğlenceli sonuçlar veriyor.

Kuaföre gitmeden önce Hairfit ile model denedim. Samsung telefonumda gayet akıcıydı. Kahkül ve katlı saç modelleri gerçekten bana yakışır mı diye görmek istiyordum. Sonuçlar o kadar gerçekçiydi ki karar vermem kolay oldu.

Ben düğün öncesi Style My Hair (L’Oréal) kullandım. Hem modeli hem de rengi aynı anda görmek çok faydalı oldu. Samsung cihazımda gayet sorunsuz çalıştı. Özellikle ombre ve balyaj tonlarında çok gerçekçi duruyor.

Bence Samsung telefonlarda en iyi sonuç YouCam + Hairfit kombinasyonuyla alınabiliyor. YouCam renklerde iyi, Hairfit modellerde. İkisini bir arada kullanınca karar vermek çok daha kolay oluyor.

Geri
Üst Alt