Samsung Telefonlarda En İyi Saç Modeli Değiştirme Uygulamaları

Selma Uçar

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 🌸,

Samsung telefon kullanan biri olarak son dönemde saçımı değiştirmeyi düşünüyorum ama karar veremiyorum. Özellikle yüz tipime uygun modeli görmek için önce uygulamalardan faydalanmak istiyorum. İnternette araştırdığımda Samsung kullanıcıları için de birçok saç modeli değiştirme uygulaması öneriliyor.

Google Play’de en çok karşıma çıkanlar YouCam Makeup, Hairfit, Hairstyle Try On, Style My Hair (L’Oréal) oldu. Bazıları tamamen ücretsiz, bazıları ise ücretsiz başlıyor ama sonra premium istiyor. Benim için en önemli nokta: Sonucun gerçekçi görünmesi. Çünkü bazı uygulamalar var ki, saçın üzerine peruk yapıştırmış gibi duruyor.

Kullanıcı yorumlarını okuyunca kararsız kaldım. Kimi “çok işime yaradı, gerçek gibi” diyor, kimi ise “tamamen eğlencelik” diye yorum yapıyor. Samsung telefonlarda bu uygulamaların performansı nasıldır, akıcı çalışıyor mu? Deneyimleyenler varsa paylaşır mı?

Ben Samsung Galaxy kullanıyorum. En çok memnun kaldığım uygulama YouCam Makeup oldu. Hem hızlı çalışıyor hem de canlı kamera modunda bile takılma yapmıyor. Katlı kesim denemiştim, sonuç çok gerçekçiydi. Kuaföre aynı modeli yaptırdım.

Bir arkadaşımın önerisiyle Hairfit indirdim. Samsung Note serisinde kullandım, gayet akıcı çalıştı. Özellikle kahkül modelleri çok başarılıydı. Benim gibi uzun süre saçını değiştiremeyenler için çok faydalı bir uygulama.

Benim tercihim Hairstyle Try On oldu. Fotoğraf yükleyip kısa modeller denemek çok kolaydı. Samsung’da performans sorunu yaşamadım. Eğlenceli ama aynı zamanda ciddi anlamda fikir veren bir uygulama.

Samsung S20’de Style My Hair (L’Oréal) denedim. Renkleriyle birlikte model görmek mümkün oluyor. Ombre denemek istiyordum, uygulamadaki görüntüyle kuaförde yaptırdığım sonuç neredeyse aynıydı.

Ben farklı uygulamalar denedim ama en stabil çalışan kesinlikle YouCam oldu. Samsung cihazlarda optimizasyonu iyi. Hem saç modelini hem rengini denemek için ideal. Kullanışlı bir uygulama arayanlara tavsiye ederim.

Geri
Üst Alt