Silhouette Süper Tutucu Saç Spreyi: Diğer Benzer Ürünlerden Farkı Nedir?

Özlem

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Elimden geldiğince saçlarım için en doğru ve en az zarar veren ürünleri seçmeye özen gösteriyorum. Bu nedenle birçok ürünü eleyerek, sonunda Silhouette markasının saç spreyini kullanmaya karar verdim.

Ancak içimde hâlâ bir soru işareti var:
👉 Acaba doğru bir seçim mi yaptım?
👉 Diğer markalara göre Silhouette saç spreyinin farkı tam olarak ne?

İnternette ürün hakkında genel bilgiler bulabildim ama diğer saç şekillendirici spreylerle karşılaştırmalı, gerçek kullanıcı deneyimlerine dayalı detaylı bir fark göremedim.

Aranızda daha önce farklı markaları kullanıp sonra Silhouette’e geçen, ya da tam tersi bu markayı deneyip memnun kalan var mı?

✨ Saçta bıraktığı his, tutuculuğu, doğallığı ya da uzun süreli kullanımdaki etkileri açısından bilgi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim, yorumlarınız benim için çok kıymetli! 🙏

Ben yaklaşık 1 yıldır Silhouette sprey kullanıyorum, özellikle Super Hold olanını (siyah şişe) tercih ediyorum. Bence doğru bir seçim yapmışsın. Diğer markalara göre en büyük farkı, saçı sertleştirmeden uzun süre sabit tutması. Bazı spreyler saçı taş gibi yapıyor, sonra taramak imkânsız hale geliyor. Silhouette ise tutuş gücü yüksek olmasına rağmen saçın doğal görünmesini sağlıyor.

Ayrıca kokusu da daha hafif ve rahatsız etmiyor. Profesyonel kuaförlerin sık kullanmasının sebebi de bu bence. Eğer çok fazla ısıyla şekillendirme yapmıyorsan ve sadece formu korumak istiyorsan seni yarı yolda bırakmaz. Yalnız, çok nemli havalarda ekstra destek için biraz kuru şampuanla birlikte kullanmak daha iyi sonuç veriyor. Tavsiye ederim.

Oyla 0
Geri
Üst Alt